Pildid:

1. Auto on väga must.
2. Veljed on tegelikult tume-punased, hetkel mõnusa pori kihi all.
3. Terveks ööseks jääb auto nii välja, sest lehk mis tekkinud 5 aastaga on vaja välja õhutada.
Christo (e. kuuskant)
Kuule, natuke kõver jah.nymmik kirjutas:Tagapõll on pioneeride tehtud vist kipsist
Nii on, nii on. Peal täiesti originaal 06 mootor, sama mis Niva mootor, aga ma niivõrd laisk inimene, et ma ei viitsi seda mootorit kokku panna. Ostes oli see probleem, et see vanem meesterahvas ei pingutanud ketti ja nii need asjad seal pepusse läksidgi. Vahetamisel kukkus veel tald ka alla jne (tolle meestrahva poeg hakkas vahetama ja siis kukkus) kõik juttud, niiet leidsin et vahetan ikka garages seisva vähekasutatud ja hästi hooldatud Niva mootori vastu ära.Kaspar.K kirjutas:150 € peaks jah asja küll olema. Mootori vahetamine plaanis? Mis mootor praegu peal on siis?
Kui ta puhas 06 on ja keegi mootorit vahetanud pole, siis sul juba on seal 06 1,6 mootor peal ( sama mis niva 1,6 ).
Esiots nohKuuskant kirjutas:Mismõttes "nina"?osaw kirjutas:nina on natuke kõver
aga Edu!
No ma ei tea. IRL-is vaadata siis tunub küll kõik sirge, peale 03-e esivõre mis ei istu korralikult peal sest see ei ole mõeldud 06-ele. Aga no ma ei vaidle vastu, Mõnda väiksemat pauku on see auto kindlasti läinud. Pole ime kui roolis 90(+) aastane meesterahvas.Kytt kirjutas:Esiots nohKuuskant kirjutas:Mismõttes "nina"?osaw kirjutas:nina on natuke kõver
aga Edu!
Samas mulle tundub et foto moonutab omajagu, kuid sirge ta kohe kindlasti ei ole, juba ainuüksi 03 iluvõre annab alust arvata et auto esiosa matsu üle eland. Pahtlist tagapõll, mis muideks on samuti 03 oma lisaks veel kõverad tiivaääred, pagassiluuk ja vale stange, suurendavad kõvasti kahtlusi et ka tagant on keegi seda autot vähe hoogsamalt müksanud. Samas on tegu ju ligi 30 aastat vana masinaga, selliselt ei saagi nõuda avariivaba olemist