Lääne genekas Zigullile?
Lääne genekas Zigullile?
Lääne genekas Zigullile?
Hakkab koppa ette viskama vaikselt,et iga 200 km tagant on pingeregulaator perses. Gaas maas laeb 12 v,gaas peal 16. Gaasi annad,siis tuled heledamad jne. Tahaks mingit stabiilsust
Kui ei suitse rehv,siis suitseb sidur
-1993a 21053-
-1993a 21053-
-
oolaaf
- Ladaklubi Auliige
- Autod: 2105 s1300, 1119
Siis tee asi korda, mitte ära vannu foorumis.
Kui geneka küljes olev tablett ära tahab surra võid ju välise pingeregulaatori paigaldada, kuid üldiselt viitab pidev detailide suremine vigasele generaatorile..
Väga hästi sobib külge bmw generaator, ringi tuleb teha ainult kõik kinnitused. Diisel 324 pealt on 80-90A genekas.
Samamoodi sobib kenasti Samara generaator.
Mõlemal juhul pead ringi tegema ka elektrisüsteemi, kuna 99% lääne genekatest on iseergutuvad ning välja suretada ei õnnestu..
Kui geneka küljes olev tablett ära tahab surra võid ju välise pingeregulaatori paigaldada, kuid üldiselt viitab pidev detailide suremine vigasele generaatorile..
Väga hästi sobib külge bmw generaator, ringi tuleb teha ainult kõik kinnitused. Diisel 324 pealt on 80-90A genekas.
Mõlemal juhul pead ringi tegema ka elektrisüsteemi, kuna 99% lääne genekatest on iseergutuvad ning välja suretada ei õnnestu..
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
"90 percent of carb problems are ignition related.."
- nymmik
- Foorumi kasutaja
- Autod: Zaz965
- Kontakt:
Ma olen siin mitmeid kordi kirjutanud.
See kunagine minu autosai Mondeo 90A geneka. Rihmaseib tuli vahetada ja sobis sinna minu mäletamist mööda 1:1 siksi seib.
Nelja lisatulega oli mul sama probleem et pingeregulaatoreid ja harjasid läks nädalas 1 komplekt.
See kunagine minu autosai Mondeo 90A geneka. Rihmaseib tuli vahetada ja sobis sinna minu mäletamist mööda 1:1 siksi seib.
Nelja lisatulega oli mul sama probleem et pingeregulaatoreid ja harjasid läks nädalas 1 komplekt.
Tee korda? Ei tea,kuidas? Selleks foorum ongi,et teada saad asju,kuidas midagi teha.olaaf kirjutas:Siis tee asi korda, mitte ära vannu foorumis.
Seltsimees PVA peaks veidi oma suhtumist muutma, selline "plõksimine" ei ole kohe üldse viisakas.
Kytt
-1993a 21053-
-1993a 21053-
Kuidas kinnitused istusid? Mulle ühte genekat juba pakutinymmik kirjutas:Ma olen siin mitmeid kordi kirjutanud.
-1993a 21053-
-1993a 21053-