niva kojamehed
niva kojamehed
-
eesimvaz
- Foorumi kasutaja
- Autod: müügikuulutuse lisamiseks, et pakun 2105-te
niva kojamehed
probleemiks umane kojamehe süsteem, käib kuidagi raskelt kuigi hoovastik kinni ei paista olema. intervalli puhul teeb enne väikese liigutuse ja siis 2sek hiljem pühib üle klaasi.
uurisin neid elektri skeeme aga ma sealt täpselt välja ei lugenud kuidas need kojamehed töötavad, nagu aru sain et neljases klemmis on üks juhe mass, teise klemmi tuleb vool kui süüte sisse keerata, ja edasi ma lahti ei jaganud, kuidas see intervall seal töötama peaks.
mõtlesin teise auto kojamee mootori sinna vahele istudada. kui originaal nii hädine on.
uurisin neid elektri skeeme aga ma sealt täpselt välja ei lugenud kuidas need kojamehed töötavad, nagu aru sain et neljases klemmis on üks juhe mass, teise klemmi tuleb vool kui süüte sisse keerata, ja edasi ma lahti ei jaganud, kuidas see intervall seal töötama peaks.
mõtlesin teise auto kojamee mootori sinna vahele istudada. kui originaal nii hädine on.
-
mMel
- Ladaklubi Liige
- Autod: 3x fwd, 5x rwd
Tihti on määrimata ja eriti veel soolaga seisma jäänud võll nii kinni ja roostetanud, et korralikult tööle ei saagi. Ise olen läinud lihtsama vastupanu teed ja poest uued võlli/hoovastiku otsad ostnud. Enne poodi minekut tasuks auto küljest jupp ära võtta, siis poes lihtsam. Nival on olemas vähemalt kahte erinevat võlli/hoovastiku otsa. Tagaveolisel oli vist isegi rohkem erinevaid variante.