Küsiks ainult: Mis on asja mõte? Ülevaatust sellele ei saa, kui just väga hea tuttav seal pukis pole kes oma kohaga riskida tahab. Või kui legaalseks tahta, siis ARK-is ümberehitusloa välja ajamine. Lisaks veel suur mässamine ümberehitusel.
Nojah, valgusfoori taga on hea mõnele rullnokale kiirendust teha ja ta selja taha jätta ning pärast ta pikka nägu näha.
Algselt postitas: Arvos
Küsiks ainult: Mis on asja mõte? Ülevaatust sellele ei saa, kui just väga hea tuttav seal pukis pole kes oma kohaga riskida tahab. Või kui legaalseks tahta, siis ARK-is ümberehitusloa välja ajamine. Lisaks veel suur mässamine ümberehitusel.
Nojah, valgusfoori taga on hea mõnele rullnokale kiirendust teha ja ta selja taha jätta ning pärast ta pikka nägu näha.
Mul ei olegi plaan sellega tänavale ronida, ainult oma lõbuks ja kuskil võistlustel.
Sõbraga istusime garaazis ja nokkisime nina et mida teha ja sealt see mõte tuligi
aga plaanis siis jahh, rohkem oma lõbuks ja võibolla ka mõnel võistlusel sellega käia
e30 323 peaks pommikas,välek mootor olema
ise kunagi uurusin,puurisin e36 2.5 te vahele suruda..
uus kardaanitunnel vaja luua, mootor hakkab sel juhul elama pooleldi salongis, käike vahetad tagaistmelt:bouncing
Ma kirjutan ka siis mis teha tuleb m40 paigalduseks e30 karteriga:
1)mootori paika tõstmiseks tuleb hooratas küljest võtta, koos kastiga ei mahu kuidagi
2)stabikas tuleb paigaldamiseks ära võtta
3)uued mootorikäpad tuleb teha
4)uus käigukasti tunnel
5)uus käigukastitala
6)käiguhoovastik tuleb ülilühikeseks teha(üle 10 cm lühemaks)
7)kardaanile sai tehtud vahetükk(siksi flansilt maha treitud, vahepuks treitud ja bmw kardaan otsa keevitatud- ei ole vibratsiooni)
8)juhtmestik siksi omaga kokku viidud
9)tuleb näidikute sisud ära vahetada ja tagasilla sisse andur panna spido jaoks
10)palju väiksemaid asju ntx. gaasitross, sidurivooliku jätkamine, väljalase ja kütusesüsteem.
Ja tulemus mulle meeldib. Tükk maad vaiksem ja kõvasti jõulisem. Oleks pidanud ikka kergema hooratta otsima ainult:P
Algselt postitas: hautz
Ma kirjutan ka siis mis teha tuleb m40 paigalduseks e30 karteriga:
1)mootori paika tõstmiseks tuleb hooratas küljest võtta, koos kastiga ei mahu kuidagi
2)stabikas tuleb paigaldamiseks ära võtta
3)uued mootorikäpad tuleb teha
4)uus käigukasti tunnel
5)uus käigukastitala
6)käiguhoovastik tuleb ülilühikeseks teha(üle 10 cm lühemaks)
7)kardaanile sai tehtud vahetükk(siksi flansilt maha treitud, vahepuks treitud ja bmw kardaan otsa keevitatud- ei ole vibratsiooni)
8)juhtmestik siksi omaga kokku viidud
9)tuleb näidikute sisud ära vahetada ja tagasilla sisse andur panna spido jaoks
10)palju väiksemaid asju ntx. gaasitross, sidurivooliku jätkamine, väljalase ja kütusesüsteem.
Ja tulemus mulle meeldib. Tükk maad vaiksem ja kõvasti jõulisem. Oleks pidanud ikka kergema hooratta otsima ainult:P
Võin siia ühe pildi panna, kus jahutussüsteem, väljalase ja juhtmestik tegemata:
Peab klapikambri kaant siledamaks saama:P
Äkki keegi tagab järgi teha:spin Pean ühe suure karterikaitsme tegema, siis pole karterit ka näha (mis mingi 3cm sillatalast madalamal:P) Väljalase on nii vaikne hetkel, et ainult viliseb ja mootor teeb õmblusmasina häält hüdrotõukurite, või sita õli pärast.