Spoilerid, antitiivad, karbilaiendid!

Kust saab mis-iganes-asja? Kes teeb mis-iganes-tööd?
Kasutaja avatar
berg
Foorumi kasutaja
Autod: 210V8 - A6 - Chevy Van - Plymouth Valiant - Isuzu Trooper
Kontakt:

Postitus Postitas berg »

asi iseenesest väga lihtne... eseme raam teha penoplastist, mida väga lihtne uuristada ja lõigata... kinnitada sinna sisse kinnitusvahendid, millega hiljem asi kere külge läheb.... edasi on asi lihtne... poest osta klaasriiet ja klaasriide liimi... kõigepealt paned riide paika ja siis liimiga üle ja 5 minuti pärast asi kuivanud ja kivikõva... edasi kogu detail üle... seejärel pahtel... lihvimine. nii kaua kuni sirge. kõige lõpuks kriipsupahtel, mis võtab ära ka viimsed täkked ja augud... ja siis värvi ja külge! LIHTNE!
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
Kasutaja avatar
Ronn
Ladaklubi Juhatus
Autod: 21043 - 2.0L
Kontakt:

Postitus Postitas Ronn »

kõige lõpuks kriipsupahtel, mis võtab ära ka viimsed täkked ja augud

Et täpsem olla siis minu arvates on selle asja nimi vedelpahtel. Müüakse spray pudelis.
k
Kristo
Foorumi kasutaja
Autod: Auto puudub

Postitus Postitas Kristo »

Esialgne postitaja Ron
kõige lõpuks kriipsupahtel, mis võtab ära ka viimsed täkked ja augud

Et täpsem olla siis minu arvates on selle asja nimi vedelpahtel. Müüakse spray pudelis.
Kriimukat küll minumeelest spray pudelis ei myyda. Meil garaazis on vähemalt sellises tuubis, selline punane mögin.
Selle nö. vedelpahtli all mõtled sa äkki pritspahtlit?
Kasutaja avatar
berg
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas berg »

pritspahtel on enne värvi... kriipsupahtel veidi teine asi... see katab väiksemad augud ja kriimud. seda ei pea enam nii palju lihvima... see on pehmema seguga! mingeid SPRAY asu auto värvimise ja eeltööde käigus küll ei tasu kasutada :kuri:sein ! odav P**K!
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
Kasutaja avatar
Ronn
Ladaklubi Juhatus
Autod: 21043 - 2.0L
Kontakt:

Postitus Postitas Ronn »

Ma mõtlesin pritspahtlit aga kogemata kirjutasin vedelpahtel. Juhtub.

Endal oli ka suvel mõte teha siksile ette kõrge spoila. Midagi Bmw E30 sarnast aga ajapuudus tõttu jäi see tegemata. Teine mõte oli, et osta golf II kõrge spoila ja seda ümber teha aga siis otsustasin jääda ikkagi 04 originaal välimusele truuks ja see aasta spoilat ette ei tule. Ehk järgmine aasta.
Huvitav kuidas eesti politsei reageerib sellele kui on ise ehitatud spoila?
Kasutaja avatar
Moss
Foorumi kasutaja
Autod: erinevad illegaalid
Kontakt:

Postitus Postitas Moss »

Mind huvitaks kas selline "materjal" ka tugev on? Kui sellest keredetaile tegema hakata, kas on võimalik saavutada kaalusäästu? ja siis loomulikult ja alati: hind, hind, hind :puzzled
z
zikz
Foorumi kasutaja
Autod: citroen,fiat,renault

Postitus Postitas zikz »

kalamehed parandavad paate klaasriide ja epoga, pidi jääma nagu plastik pärast
v
Valdz
Aasta Projekt
Autod: 1971 BA3-2101
Kontakt:

Postitus Postitas Valdz »

Mulle keegi kunagi seletas, et see Epoksiid pidi paras jama olema. Et päikese käes pudeneb kiiresti ära ja see tugevdi pidi PÄRIS mürgine olema. Ta ka rääkis mingist alternatiivist, aga vot nime enam ei mäleta. Uurin järgmiseks nädalaks välja.
r
revolutsionäär
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas revolutsionäär »

nonii..
varsti siis käin maal ära toon klaasriide ära ja ostan poest liimi. ja teen koju laua sisse custom made kõlarikasti..

oskab keegi midagi öelda vaigu kohta mida kõlarikasti ehitusel kasutatakse. kuidas seda kasutada jne ja kust saada.:sein
m
manfromhell
Suletud kasutaja

Postitus Postitas manfromhell »

Automaaailmas see klaasriie ja "liim" müügil ;)
Kasutaja avatar
berg
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas berg »

automaailmast on sellist asja ikka väga mõtetu osta, kui just midagi väikest auku või asja remontida ei taha, kuna algajal läheb seda vaiku väääga palju :lol ma nüüd omajagu mätsinud ja ei paista otsa tulevat!
l
Laurix
Foorumi kasutaja
Autod: M400/1 Omega2.4
Kontakt:

Postitus Postitas Laurix »

nii, nüüd asi järgmine: olemas mingi antitiiva toorik, ja klaasriie+vaik&kinniti...aga enne ei tahaks tegema hakata, kui teaksin, kas siin mõnel oleks huvi sellise vastu sümboolse tasu eest? kuju on tiival u nagu omega3000 selline madal ja kahel jalal seisev...mõõdud: laius ~20cm, pikkus ~130cm ja kõrgus siis ~15cm http://www.carrating.org/car.php?213 võibolla midagi sarnast...üldpildis...kuid otsad jäävad kõrgemale, st ei ole nii pikalt lauged ning ei lähe servadest laiemaks...kuigi praegu annaks kõike tulevase "kliendi" soovidele kohandada!:cool:
põlluralli rules
l
Laurix
Foorumi kasutaja
Autod: M400/1 Omega2.4
Kontakt:

Postitus Postitas Laurix »

klaasriie suht odav... mingi 300 eeki eest sai u 7 ruutu...seda rohkem, kui küllalt...kinniti ja vaik olid u 1.5l vaiku+selle jaoks kinniti u 150 eeki!
põlluralli rules
j
jeejee
Foorumi kasutaja
Autod: 21051

Postitus Postitas jeejee »

Algselt postitas: Lauri
njaah.Tore ja kena a mina küll seda vaiku kuskilt saand ei ole.Keegi võiks öelda kust tartu kandist seda saaks.Kuidas seda vaiku kasutada ja kui vastupidav see on?Et ilmastikukäes nagu ta on koost ei pudene ve?
Vaik on ikka väga vastupidav asi ja ilmastiku käes ta kohe kindlasti koost ei pudene. :lol On oma kõvaduselt midagi EPO liimi sarnast.
z
Zero
Foorumi kasutaja
Autod: E46

Postitus Postitas Zero »

Algselt postitas: Jonx666
Kysix et palju see klaasriie+vaik+kinniti maxta võivad
Mina ostsin 3 kg vaiku 200kr eest ja selle hinna sees on ka kinniti.Ja 1 kg klaasriiet (umbes 3 ruutu) 55 krooniga.
j
jeejee
Foorumi kasutaja
Autod: 21051

Postitus Postitas jeejee »

esimene kilo on 100 kr, iga järgmine on 50kr/kg. Ja klaasriide kilo on 50 kr.
Saab tallinnast telliskivi tänavalt.
z
Zero
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas Zero »

Ashland Estonia OÜ

Telliskivi 51 10611 Tallinn
Tel. 677 4800
Faks 677 4805
l
laizk
Suletud kasutaja

Postitus Postitas laizk »

kas keegi tark ja osav inimene võiks penoplastist mulle pildi järgi vormi valmis teha? ja kui palju see maksaks?
z
Zero
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas Zero »

Muidu ma tegin omale penoplastist antitiiva valmis,mis on nüüd juba mul klaasriidega ka töödeldud.Kui aega saan panen pildid ka ülesse.
a
AaClub
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Postitus Postitas AaClub »

http://pilt.ee/view/77166/ Õppige
Olen lõpptulemust näinud lives, karp jäi lahti, lihtsalt mega ilus auto!!! Alguses kusjuures ei tundnud ära et pesukott 406, auto on täielikult teise välimusega ja mitte maitselageda teostusega.:o:o:o
teine leht veel http://www.carrating.org/car.php?3403 :lol:lol:lol
Vasta