Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
see siis minu soetatud maasikas;)
paar aastat tagasi soomest toodud ühele vanemale härrale siis ja nyyd siis minu.
plaanis on panna alla mingid kanged veljed ja auto üle värvida aga pole veel otsustanud mis värvi.
Mis ikka värvid= See kallis lõbu. Kui vähegi võimalik väldi seda, närvi, aja ja rahakulu on meeletu. Praegu mõnus lumevärv, sobib liiklusesse Pildil ilus
kere tuleb korda teha jah. aga mis tähendab kangemad veljed? paned mingid udupeened valud alla? ja edasi? mis on 05 plekil viga? tee veljed korda ja värvi ära ning need sobivad sinna alla alati paremini kui mistahes valud.
Algselt postitas: moosmoosik
kere tuleb korda teha jah. aga mis tähendab kangemad veljed? paned mingid udupeened valud alla? ja edasi? mis on 05 plekil viga? tee veljed korda ja värvi ära ning need sobivad sinna alla alati paremini kui mistahes valud.
Kui plekid, siis laiad ja valged;) Vanakooli randiga valud lähevad ka suht hästi teemasse (näituseks GTA tähtvalud).
Kuidas pleki seisukord on ka? Karbid, põhi jne.
Hind huvitab ka mind millegi pärast:D Kui tahad öelda
Pada on 1,3? /mis tulekul?
Jõudsin ka juba samale järeldusele ark-i lehe kaudu. Lihtsalt, kuna pealkirjas 2105, eeldasin et mootor 1300'ne rihmaga nagu peaks olema. Sinu auto täpne mudel on siiski 21053:P A noh, mis siin juuksekarva ikka lõhki ajada;)
Algselt postitas: kristjan92
Masinal tagurpidi kulmud .
Tundub täitsa viisakas masin.Mis värvil viga?
Kas tegu 21053? http://web.ark.ee:10122/aris/soiduk.jsp siit näitas vähemalt .
Ah see ark ajab üldse vahel pada: mul on mudeliks kirjas 21053, aga töömaht 1198.Seega, kunagi ei tea, mis andmeid sealt arkilehelt nüüd uskuda.
Väike ot, väga vabandan
Algselt postitas: moosmoosik
Kui plekid, siis laiad ja valged;) Vanakooli randiga valud lähevad ka suht hästi teemasse (näituseks GTA tähtvalud).
Kuidas pleki seisukord on ka? Karbid, põhi jne.
Hind huvitab ka mind millegi pärast:D Kui tahad öelda
Pada on 1,3? /mis tulekul?
Kus saada neid laia äärega plekid?
Sooviks endalegi neid:o
auto pole enam siiski minu ja lugesin kuskilt foorumireeglitest et kui endal ei ole siis pole mõttet rääkida et tal on ja bla bla nii et võib selle lukku panna või ära kustutada.:lolhttp://ladaklubi.ee/foorum/images/smilies/spin.gif