Juhtus nii, et hakkasin hommikul ukse lukku lahti keerama ja avastasin et lukk käib lihtsalt ringi ja nuppu üles ei tõsta. Muidu probleemi poleks aga kunde pool pole mul üldse lukku ja nüüd ma ei pääse enam autosse . Oskab äkki keegi mingi nipi öelda kuidas kõige valutumalt autosse pääseks, kui ei taha siin öelda siis võib ka U2U saata.
P.S pagasniku saab lahti teha aga sellest vist eriti kasu pole.
kui sul kolmnurkadega ukselkaasid ja neil originaallukustid, siis asi lihtne - kuumutad läbi klaasi liimi, millega lukusti kinni on ja saadki kolmnurga lahti, sealt edasi juba lapsemäng;)
Algselt postitas: MUST KYTT
kui sul kolmnurkadega ukselkaasid ja neil originaallukustid, siis asi lihtne - kuumutad läbi klaasi liimi, millega lukusti kinni on ja saadki kolmnurga lahti, sealt edasi juba lapsemäng;)
kunde pool peaks mul veel originaal olema, seda võiks täitsa proovida, millega seda tark oleks kuumutada??
nii, proovisin kuumutamistehnoloogiat kuid, ei saanud hakkama. Kuid mulle tuli meelde et mul pole tagumist istet sees ning tegin pagasniku lahti ja läbi pagasniku pika toikaga sain tagumise ukse nupu üles. Niiet probleem lahendatud.
Algselt postitas: w2rk Kuid mulle tuli meelde et mul pole tagumist istet sees ...
No on ikka tänapäeva noorus imelik. Kui uksest sisse ei saa, siis jookseb kohe netti vea põhjust uurima. Õhtu eel tuleb alles meelde, et "teise külje uks oli lahti".
Ma ei tulnud vea põhjust uurima, sest viga oli teada - uksed lukus. Tulin foorumisse küsima kuidas oleks võimalik autosse pääseda. Kuna mul toonklaasid siis ei märganud kohe et tagumist istet sees ei ole aga hiljem tuli see meelde.