salongi valgustus
salongi valgustus
-
kkopec
- Foorumi kasutaja
- Autod: japs
salongi valgustus
ukseposti küljes asuv lüliti andis otsad.kruvisin ta lahti,tõmbasin juhtme küljest ja jätsin selle omaenese tarkusest lihtsalt tolknema.seni kuni ma kuuri alt teist lülitit toomas käisin, oli see raibe ukseposti sisse ära kadund.nüüd on säärane põnev lugu,et vahel annab see raibe ise massi ja lööb keset sõitu tuled põlema.esimesel korral,kui see juhtus,oleks äärepealt kreepsu saand. kujuta ette-sõidad ihuüksi öösel ja äkki lööb salong valgeks.mul neid tulesid rohkem,kui kaks. võigas.ära kustuvad siis,kui ukseposti pihta jalaga äsada.kuidas see juhe sealt nüüd kätte saada?rellakaga ei tahaks ka möllama hakata!ehk oskaks keegi lohutada!:(:(
Ära osta omale autot,mida sa lükata ei jaksa!-Al Bundy
-
vValdz
- Aasta Projekt
- Autod: 1971 BA3-2101
- Kontakt:
Võid ju alt juhtme läbi lõigata ja uue vedada kuskilt, need juhtmed jooksevad postist põhjakatte alla.
Ma paigutasin alarmi salongi tulede külge, et teed ukse lahti ja hakkab karjuma.
Kätte sa vist küll seda ei saa vist muidu kui alt äkki on võimalik juhe välja tõmmata ja siis mingi nööri külge ja uuesti üles.
Ma paigutasin alarmi salongi tulede külge, et teed ukse lahti ja hakkab karjuma.

Kätte sa vist küll seda ei saa vist muidu kui alt äkki on võimalik juhe välja tõmmata ja siis mingi nööri külge ja uuesti üles.
-
mmess
- Ladaklubi Liige
- Autod: '95 Audi A6
- Kontakt:
Oot millise masinaga sul tegu nüüd siis on? Kas Samaraga või tavalise Ladaga?
Mina masinal keret vahetasin, siis ajasin ka neid juhtmeid tagasi. Paras ussi n**s on. Aga tavalisel ladal on vähemalt nii, et võtad selle plastikust katte posti küljest kuni kõige ülemiseni ära. Siis all näed kohta, kus juhtmed posti sisse lähevad. Sealt alt hakkad siis juhet pidi muudkui udjama. Samas on vahepeal pleki sees ka üksikud augud, kust saad natuke juhet ülesse minekul aidata.
Minul õnnestus niimoodi täitsa ilma abivahenditeta asi paika saada. Päris viimase lõpu sain juba ülevalt sõrmega juhtmeotsast kinni ja sikutasin välja.
Edu ja kannatlikku meelt igatahes!
Mina masinal keret vahetasin, siis ajasin ka neid juhtmeid tagasi. Paras ussi n**s on. Aga tavalisel ladal on vähemalt nii, et võtad selle plastikust katte posti küljest kuni kõige ülemiseni ära. Siis all näed kohta, kus juhtmed posti sisse lähevad. Sealt alt hakkad siis juhet pidi muudkui udjama. Samas on vahepeal pleki sees ka üksikud augud, kust saad natuke juhet ülesse minekul aidata.
Minul õnnestus niimoodi täitsa ilma abivahenditeta asi paika saada. Päris viimase lõpu sain juba ülevalt sõrmega juhtmeotsast kinni ja sikutasin välja.
Edu ja kannatlikku meelt igatahes!
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
just vahetasin ära kogu samara uksenuppude juhtmestiku...
kui sul juhe sees, siis pole muud teha, kui see ära lõigata alt. ligi pääsed kui võtad ära turvavööde pingutit katva plastiku ja esimese või tagumise ukse liistu. vana juhet enam üles ei saa, sest need on nii shitad...
uue juhtme võid panna nii ülevalt alla (lihtsam põhimõtteliselt), aga kui on vähe jäigem juhe (alates 1.5), siis võid ka alt üles lükata ja seni sudida, kuni saad ta nupu august näpitsatega välja tõmmata:) põranda mati all ühendad uue juhtme vanadesse ära ja korras!
kui sul juhe sees, siis pole muud teha, kui see ära lõigata alt. ligi pääsed kui võtad ära turvavööde pingutit katva plastiku ja esimese või tagumise ukse liistu. vana juhet enam üles ei saa, sest need on nii shitad...
uue juhtme võid panna nii ülevalt alla (lihtsam põhimõtteliselt), aga kui on vähe jäigem juhe (alates 1.5), siis võid ka alt üles lükata ja seni sudida, kuni saad ta nupu august näpitsatega välja tõmmata:) põranda mati all ühendad uue juhtme vanadesse ära ja korras!
- motamees
- Ladaklubi Auliige
- Autod: MetsaNiva
Tõmbad juhtme sealt välja, kus ta ukseposti sisse läheb. Siis ajad traadi sealt august sisse ja suunad lüliti august välja. Traati on ju võimalik juhtida kuidagiviisi. Pärast juhe traadi otsa ja tõmbad läbi.
Lõigata pole seal midagi. Tehases on ju juhtmed hiljem pandud. Ega neid koos kerega ei ehitata.
Lõigata pole seal midagi. Tehases on ju juhtmed hiljem pandud. Ega neid koos kerega ei ehitata.
C