Minul on igatahes seal tehtud ja hind oli alla 10000, ning 2-aastat olen igasugustel võistlustel sõitnud ja avariisid teinud ning pole probleeme olnud. Paljudel ralli- ja superkrossi autodel on nende tehtud puur sees.
Minul on igatahes seal tehtud ja hind oli alla 10000, ning 2-aastat olen igasugustel võistlustel sõitnud ja avariisid teinud ning pole probleeme olnud. Paljudel ralli- ja superkrossi autodel on nende tehtud puur sees. [/quote]
Kaks aastat tagasi olid teised hinnad, ja hind oleneb ka sellest mida täpselt teha ja kui palju torusid sisse läheb. Lihtsam on ise helistada ja uurida kui palju hetkel maksab.
Algselt postitas: Vardo13
aga milline on nõetekohane toru mis mõõtmetega???
45x2,5/50x2.0mm pea ja külgkaar+nende tagumised ühendused!
ülejäänd võivad olla 38x2,5/40x2.0mm
materjal: külmtõmmatud õmblusteta C-teras(C sis. kuni 0,3%)
Kas keegi teab kust saaks turvapuuri jooniseid. Vaja oleks sellise turvapuuri jooniseid millega lastaks mingitsorti rallit ka sõita. Muidu puur läheks tänavasõidu autole.
Või siis mingitsorti tänavasõidu lada puuri.
Algselt postitas: juss
Kas keegi teab kust saaks turvapuuri jooniseid. Vaja oleks sellise turvapuuri jooniseid millega lastaks mingitsorti rallit ka sõita. Muidu puur läheks tänavasõidu autole.
Algselt postitas: juss
Lihtsam on sul lasta kellelgi see puur sisse teha, eriti veel siis kui tahad rallit sõitma hakata. Selle jaoks on inimesed kogemuste ning spetsiaalsete töövahenditega.
Kui tahad ise teha, siis tee, aga selle endatehtud puuriga ei lasta sind ei tänavale ega rallile.
Lower your standards and you'll never be disappointed!
isetehtud turvapuuriga võib hakate see juhtuma,et sõiduajal võid toruga vastu pead saada,sest kui ikka teha ei oska siis pole mõtet jamada. mul sõbrale kunagi mingi küla sepp ehitas puuri põllurallikale sisse ja lõpuks hakkas sõiduajal torusid lendama,eks kere anna niipalju painduma ju ikkagi