K:rooliasend
Küsimus siis selline kuidas muuta rooli asendit (allapoole) omast kogemusest tean et aint kinnituste allapoole toomisest ei ole kasu hakkab takerduma kuhugi. Vabandust kui seetasin segaselt mida tahan teada.
autoks 2105 asendi muutus seoses rallika ehitusega

- PuZuP
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2106 '79
- Kontakt:
Püstisemaks? Kui istmeid madalamaks viid, siis oleks ju ka rooli just allapoole vaja ju, sest kui püstisemaks teed, nurga muutmise läbi, siis liigub ju rool ka ülespoole...
Pigem huvitaks mind see, kuidas rooli pikisuunas liikuma panna...
Kas nendel, kes venekeelseid lehti väisavad, pole kuskil silma hakanud, kas on tehtud midagi sellist ja kuidas on lahendatud...kui teiste isendite juppe kasutatud, siis mille oma jne...
Pigem huvitaks mind see, kuidas rooli pikisuunas liikuma panna...
Kas nendel, kes venekeelseid lehti väisavad, pole kuskil silma hakanud, kas on tehtud midagi sellist ja kuidas on lahendatud...kui teiste isendite juppe kasutatud, siis mille oma jne...
-
pPhotographer
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada
- Kontakt:
Sa ikka tahad allapoole viia rooli. Pane pikema otsaga roolikarp, e. siis 07 oma, siis one veel olemas kahte eripikkusega kardaani, ma ei tea mis mudelitele need kuuluvad, aga sellega saad rooli kaugust muuta, lisaks saad veel rooli kaugust muuta vaheflantsi pikkusega.
vastu hakkab käima kardaani kinnitus polt, auto küljes kohe näed, mis serv tuleb maha käiata !!!
panen paar fotot ka !
vastu hakkab käima kardaani kinnitus polt, auto küljes kohe näed, mis serv tuleb maha käiata !!!
panen paar fotot ka !

Ühe kilomeetri kohta on alati kaks kilomeetrit kraavi !
- PuZuP
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2106 '79
- Kontakt:
Flantsi pikendamine on kõige lihtsam, aga mina kui pikemat kasvu inimene mahutaks ennast kõigepealt mugavalt autosse ja siis reguleeriks rooli paika...
Flantsi pikendamine oleks ju alaline...
Ma mõtlen just, et kas on aretatud kogu komplekti peale, kus nii pikisuunas kui kaldenurga muutmine töötab...kui on, siis milline oleks lihtsamaid ja töökindlamaid...?
Flantsi pikendamine oleks ju alaline...
Ma mõtlen just, et kas on aretatud kogu komplekti peale, kus nii pikisuunas kui kaldenurga muutmine töötab...kui on, siis milline oleks lihtsamaid ja töökindlamaid...?
Kas selline kardaanide asetus ei hakka kinni kiiluma tundub kudagi imelikAlgselt postitas: Photographer
Sa ikka tahad allapoole viia rooli. Pane pikema otsaga roolikarp, e. siis 07 oma, siis one veel olemas kahte eripikkusega kardaani, ma ei tea mis mudelitele need kuuluvad, aga sellega saad rooli kaugust muuta, lisaks saad veel rooli kaugust muuta vaheflantsi pikkusega.
panen paar fotot ka !