Vajan abi mootori ostmisel

Mootoriga ja sisse/väljalaskega seonduvad teemad
Vasta
s
sild
Suletud kasutaja

Postitus Postitas sild »

Nu nii.asi selline et olen kuulnud,et ladale on võimalik peale panna fiati mootor üks ühele.Asi siis selles et ma olen ise seda mootorit korra näinud aga ma ei tea millise fiati oma ta on ja palju ta maksta võiks.MÕte siis selline et ma kirjeldan teda ja häkki keeggi tunneb ära ja oskab rääkida millega tegu.Tegu siis 1600-se mootorida.2 nukvõlli (doch) Ja võimsis kuskil 80-90 kw.Siksile läheb täpselt peale.
Häkki keegi tundis ära ja oskab aidata.
v
Valdz
Aasta Projekt
Autod: 1971 BA3-2101
Kontakt:

Postitus Postitas Valdz »

Mis sa siis teada tahad, et mis fiatilt see pärineb?

Vaata blokil on mootori number nagu see siin 132.DB.2.A.O.
LINK

Kui selle ütled siis leiab ka mis autolt see pärineb. 1600seid pandi väga paljudele Fiatidele.
n
n2utsu
Suletud kasutaja

Postitus Postitas n2utsu »

s
sild
Suletud kasutaja

Postitus Postitas sild »

Tead Valdz kui ma teaksin seda numbrit siis ma võiksin minna kohalikku servisesse ja sealt kataloogist vaadata millega tegu on.Aga jama selles et olen ainult korra kaugemalt näinud seda mootorit.
s
sild
Suletud kasutaja

Postitus Postitas sild »

Sellest lehest http://zsiguli.hu/tuning/tuning_dohc_en.html oli abi küll.Aga häkki kellegil oleks mõni link pakkuda veel lisaks kus oleks eesti keelset infi kaa.Päris kõik ei jõudnud pärale
s
sild
Suletud kasutaja

Postitus Postitas sild »

nii palju kui mina tean peaks minema siksi kast sellele mootorile alla mida otsin.Kas otse või mingite muudatustega seda ei oska öelda
v
viiulimees
Foorumi kasutaja
Autod: 2103

Postitus Postitas viiulimees »

see on fiat 131s millel on 1,6 doch ja lada kast läheb otsa aga tuleb panna lada hooratas kutsutaxe vict mi(r/l)afiory ei tea täpselt kumb õige
enam mitte, Piisavalt rikas, et sõita Ladaga ;)
Vasta