Tähendab...mure siis järgmine, et esiakna (juhipoolne) tihend jäi tõenäoliselt vanaks, ning tahab töölepingut üles anda...ühesõnaga lagunes tihend, mis on aknaposti sees...post mis on suure klaasi ja kolnurkakna vahel...kuna pole varem sellise asjaga kogemust olnud, siis kuidas selle vahetamine käib...esimesel vaatlusel tundus, et on sinna vahesse liimitud, kuid mine tea...või tuleb üleüldse uus post osta?
Mudel on 2106...ehk siis kaks akent (ruut ja kolmnurk) mitte üks (trapets)....
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...
Niipalju kui mina neid sealt eemaldanud olen siis mingit liimi küll näha ei ole...tihendil peaks mäletamist mööda olema plekist alus mille alumine ots oli kas kruvi või neediga ukse sees kinnitatud...pead ei anna aga mällu jäänud selline pilt.Ehk siis uksel polster maha ja taskulamp pihku ning pilt selge kohe
btw : tihendi kohta niipalju, et võid ju poest osta aga mingeid kilomeetreid mõõtnud tihendi võid kasvõi minu käes mingi a`la õlle eest kätte saada kui huvi on
Hmm....pilt on mul selge küll....see tihend on jah seal sees, kuid seda, mismoodi ta seal posti sees kinni on, ongi vaja teada...see post ise on kahes tükis - üks osa mis on üleval ukseraami küljes ning kinnitub kohe kuskil uksepleki alguse juures (ikka ukse sees ma mõtlen) ning teine ots jätkub ülemise lõpust mingi haagiga ning kinnitub allpool poldi ja mutriga...ja selle posti sees olevas soones see tihend ongi...
...parem kaotada üks minut oma elust, kui kaotada oma elu ühe minutiga...