Tsiklimehed siinses klubis
Tsiklimehed siinses klubis
- motamees
- Ladaklubi Auliige
- Autod: MetsaNiva
Nii ongi. Kõikide tsiklite "lipulaev".Algselt postitas: mess
Kui ma ei eksi, siis vana Goldwingiga tegu!
Praegune omanik on muutnud ratta tehnilist poolt rohkem "inimlikkuse" suunas. Ostes oli esikahvli nurk ikka väga ülepingutatult kaldu.
Ratta tegemine kestab pidevalt. Järgmise talve plaanis on esiporikas ja siis edasi väiksed küljekondlid. Kõik ikka tagaporika ja tuuleklaasi aluse stiilis.
C
Ega ometi Motokuur.ee foorumist 'Raivoku'?Algselt postitas: unimüts
Ka minul paar jawa 638t. Uuemat sorti teised- vahepeal peab ju käed ka talvel õliseks määrima, ning mis oleks parem kui ehitada endale uut 638t.
Väikeste lisadega masin:D:D Esi valuvelg koos kahvliga ja ketaspiduriga ka olemas.
Selline nägi ta välja eelmisel suvel Veel:P:kuri
Oma tsiklitest niipalju, et kunagi oli sõbraga kahepeale I? Planeta 3 mootoriga I? Jupiter 4 1984.. Hetkel Jawa 634 1978 ja selle kuu lõpus peaks sellegi maha müüdud saama..
-
rrizto05
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2101(70), 2101(74) 21013(83), 21063(90)
- Kontakt:
Ise sõidan kodus Kovrovetsiga, aga isaga käime sõitmas K750M-ga. Mõned pildid ka siis: http://www.album.ee/?o=291861936 .
Parem hilja kui mitte kunagi aga 2004 aasta suve algusest läksin ma tallinna tagala pataljuni ja sel oli see sama tsikkel kellegi brigaadiväelasest mehaaniku oma. Mõne kuu pärast ma seda enam ei näinud sest ta oli vist selle maha müünud ja mingi 500-se bike ostnud.Algselt postitas: mess
Soetasin siin ka umbes kuu aega tagasi teise kaherattalise juurde. Millega praegu pea et igapäevaselt sõidan, kuna auto veel hetkel värvimises ning ilmad ka veel enam vähem talutavad.
Pilt ka:
Veel mõningaid pilte näeb: www.hot.ee/pinkslips
-
mmess
- Ladaklubi Liige
- Autod: '95 Audi A6
- Kontakt:
Täpselt nii ta on, seal Tagalapati värava taga käisin temaga 2004 augustis ka proovisõitu tegemas ning koju sai ta sealt taritud. Asemele soetas eelmine omanik 750'se Kawasaki.Algselt postitas: Kumm134
Parem hilja kui mitte kunagi aga 2004 aasta suve algusest läksin ma tallinna tagala pataljuni ja sel oli see sama tsikkel kellegi brigaadiväelasest mehaaniku oma. Mõne kuu pärast ma seda enam ei näinud sest ta oli vist selle maha müünud ja mingi 500-se bike ostnud.
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
-
tTarts
- Ladaklubi Liige
- Autod: Vaz 2101
- Kontakt:
Suvel kimamiseks endalgi tsikkel hea kiire riistapuu igasugu vahemaade läbimiseks,ka käin tööl tsikliga kui just padukat ei tule, margiks on Yamaha YZF R6 sõitnud on juba 8000 km. ja on juba üle aasta vana.
Aga Sankt-Peterburis pidi selline vinge minetitegija baba elama,et imeb Lada kasvõi -30C juures sumbutitoru kaudu käima.
-
aando
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2101, 2102, 2108, Niva; Skif
Mitu aastat juba ehitan mootorratast Minsk. Teen ühe asja korda, teine laguneb.
Kui mina sain selle endale, oli mootor krossika raami peal. Kepsul(ei tea õiget termini asjal, vända sees oleval laagril)) oli loks sees ja vända vahetasin ära. Ostsin ka minski originaalraami, millele ,,taastatud,, mootori peale panin. Käigukastiga on siiani jama, kolmandat ei ole. Kahvlid on tutikad, kahtlustan hammasratast. Vastupidivindi mutter lendas minema pärast kahvlite vahetus ja nüüd ootab nukralt see masin minu tegutsemisisu. Tõmme on päris hea.
Pilt: http://www.saffy.planet.ee/ando/IM001030.JPG?2
Kui mina sain selle endale, oli mootor krossika raami peal. Kepsul(ei tea õiget termini asjal, vända sees oleval laagril)) oli loks sees ja vända vahetasin ära. Ostsin ka minski originaalraami, millele ,,taastatud,, mootori peale panin. Käigukastiga on siiani jama, kolmandat ei ole. Kahvlid on tutikad, kahtlustan hammasratast. Vastupidivindi mutter lendas minema pärast kahvlite vahetus ja nüüd ootab nukralt see masin minu tegutsemisisu. Tõmme on päris hea.
Pilt: http://www.saffy.planet.ee/ando/IM001030.JPG?2
Jõud taga, peab minema.