Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Ralli Estonia sujus 6nda katseni suhteliselt hästi ja mõistliku kiirusega, siis juhtus juba pea iga ralline nähtus, et käigukang jäi kätte:), aga parandasime vea ja panime jälle edasi. Tänu selle kangi pärast kaotatud ajale andsime ilmselt ka oma poodiumikoha ära.
Missos käisime lihtsalt käesoojenduse mõttes, seal ple eriti punnind midagi, ainult võtsime oma klassivõidu ilusti ära ja saime ilusti auto joonde, et julgemalt R-Ele minna:)
Kaaluti jah ja kõik kurdsid seal, et kuidagi suured numbrid, meil oli 960 :O... koos tagavararatta ja poole paagi benaga. eelmine aasta oli samas olukorra 910... Ausaltõeldes ma kujuta ette mis vahepeal juhtunud on selle autoga
Vead likvideeritud ja tahaks jälle türi ecupil stardis olla:) Käigukangile tegime ka tugevduse eks näis kas seda viisi ka sõita saab. Loodame, et saab ecupil häid aegu näidata ja parema tulemusega lõpuni tulla:)
Kas tõesti kaalub volvo sild 60 kg rohkem, kui siksi oma? Või lisandus muudki peale volvo silla?
Kahtlane õõtsa võll(ei teagi, kuidas kutsida õigesti:puzzled) teil. Minu autol suudeti õõtsa võll kõveraks sõita, kuid jäi ühte tükki. Mingi mikromõra oli sees teil ehk, või teine materjal.
Ikka juhtub jah, mis teha.
Pange aga originaalid tagasi. Pole koht kust massi ssästa.
Jagate vennalikult angaari konkurentidega? Vana Torni poeg on ikka eriti hea hoo sisse saanud, ju siis geenid ka aitavad.
Türil käis edasi nagu püssikuul.
Hautz- kusjuures ca60 kg kaalub tõesti rohkem ja see öötsa võll oli ennem praoga.... kuskil ennem paugu saand
Täna veel käivad arutused kas panna originaalid, sest öötsad tehtud ju teiste pukside peale.
Ja Torni poiss on mul suht parim sõber, et siis võtsin ta jh oma katuse alla:) aga hoog on poisil meeletu jh:)