Fotograafile olid enamus inimesi võõrad(mõnd oli äärmisel juhul 1-2 korda elus näinud) ja autod tunduvalt huvitavamad. Esimest korda elus LADAga niiviisi "paugutades"(teist korda elus üldse LADA roolis) ja sellisel üritusel osaledes üritaks reeglina iga kaameraomanik just autodest häid pilte saada, mitte raja ääres pealtvaatajaid/kaasaelajaid pildistada.
Samas oli Vana-Võidus näha rohkem kui ühte fotoaparaati, niiet ootaks ka teiste pilte
Vahetu emotsiooni ja tervikliku mulje üritusest saab siiski sellest osa võttes, mitte galeriis pisi-resoga pildikesi vaadates.
Algselt postitas: masuurik
Kuigi vist ebaviisakas sedasi ise antud üritusel käimata kaasa rääkida,aga tegelikult suht õige kriitika.Autosid ja asju võib ja peab pildistama,aga tuttavate inimeste vahetuid emotsioone minujaoks veidi huvitavam vaadata,kui ainult autosid.Neid näeb läbi foorumigi pea igapäev(enamusi neist).
Ebaviisakas on sinul minu juttu üldse arvustada. Olen ise pilte teinud paljudel LK üritustel ning tean seetõttu kui mõtekas on paari-kolme kõige enam külge laskvat autot pildistada. Aga situatsioone ja tegelasi pildistada on hilisema emotsiooni saamiseks otstarbekam.
Kustutage palju jõuate aga mõte jääb mul samaks.
Kirjuta oma laused nii,et ei tekiks nende yle mingit sellist arutelu. Seega ma võtan ennast kokku ja tulen mingile yritusele ise pilti tegema ning seal tahaks kõiki neid jutumehi näha. Siis võime pikalt vestelda kes meist haugub ja kes mitte.
Üks tore laupäevak taas hea seltskonnaga veedetud.
Raja käisime küll jala läbi aga roolis olles oli ikka hämming kohati esimesel katsel, see viga sai teisel katsel muidugi parandatud.
Tänud korraldajatele ja loomulikult nämma lõuna valmistajatele!