K: kuhu ühendada vaakumtoru!

K: kuhu ühendada vaakumtoru!

Mootoriga ja sisse/väljalaskega seonduvad teemad
Kasutaja avatar
viaccess
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
Kontakt:

Postitus Postitas viaccess »

01 jagaja - lühikese võlliga ja oktaan korrektoriga
011 - lühikese võlliga, vakuumregulaatoriga, oktaan korrektor puudu
03 - sama mis 01 aint pika võlliga
06 - sama mis 011 pika võlliga.

ROJEVil õigus, kui karburaatoris pole kohta kuhu ühendada jagaja vaakuum vooliku, siis väikeste ümbertegemisega (see toruke peab vähe jämedam olema) saab kasutada süüde muutmiseks, või siis ökonomeetrina...
Jupid Venemaalt!
s
siks2105
Foorumi kasutaja
Autod: midagi uut;Dnx 21013
Kontakt:

Postitus Postitas siks2105 »

oli oma vanal 03-l ka see toru
see l2heb jagaja juurde
mul oli jagaja küljes yks lulla veel sinna külge ta l2ks kah:bouncing:bouncing:bouncing
Kasutaja avatar
MuKi14
Foorumi kasutaja
Autod: 2106

Postitus Postitas MuKi14 »

Algselt postitas: siksaator
peale vaakumiga jagaja panekut kadus kuhugi tühikäik:puzzled Nii kui õhuklappi hoob on tõmmatud poole peale, siis on tühikäik normis aga nii kui hoova tagasi lükkan langevad pöörded nulli ja mootor sureb välja:regan Ei tea kas seda tühikäiku mõjutab ka see vaakumi värk?:rolleyes...
Jah, mõjutab küll. Mul hakkab selle vooliku karpa küljes eemaldamisel auto turtsuma ja jukerdama ning pöörded lähevad madalamaks.;)

[Muudetud: 21-12-2007 MuKi14]
Kasutaja avatar
GTA
Foorumi kasutaja

Postitus Postitas GTA »

Algselt postitas: MuKi14
Jah, mõjutab küll. Mul hakkab selle vooliku karpa küljes eemaldamisel auto turtsuma ja jukerdama ning pöörded lähevad madalamaks.;)
Pane voolikule pime ka otsa - kuuene polt voolikusse nt. ja proovi uuesti. Endal ei tekkinud mingeid probleeme.
Üldiselt, kui asi toimib ja korralikult toimetab, siis pole muidugi ratsimiseks põhjust. Nagu Reinergi ütles, siis on see asi sinna põhjuse pärast pandud. See aga ei tähenda, et süsteemist kõrvale hiilida ei saaks - näiteks kui midagi jukerdama hakkab ja vaja koju sõita.

[Muudetud: 21.12.07 GTA]
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Kasutaja avatar
MuKi14
Foorumi kasutaja
Autod: 2106

Postitus Postitas MuKi14 »

Algselt postitas: GTA
Pane voolikule pime ka otsa - kuuene polt voolikusse nt. ja proovi uuesti. Endal ei tekkinud mingeid probleeme.
Üldiselt, kui asi toimib ja korralikult toimetab, siis pole muidugi ratsimiseks põhjust....
[Muudetud: 21.12.07 GTA]
Ega jh, seda ma tean ka! Olen ise ka proovinud pimetat sinna ette. Karpat kruttides saab pöörded ka ühtlaseks, aga kuna ei tea kuidas parem on, siis jättsin nii nagu oli!
:rolleyes
Kasutaja avatar
siksaator
Foorumi kasutaja
Autod: VW Golf III

Postitus Postitas siksaator »

no eks ma proovin selle vaakumtoru sinna nö üleujutus toru otsa panna:rolleyes näis, mis saab!;)
Vasta