2105 Marek504 1990
2105 Marek504 1990
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Mis otstarve sel autol üldse saama oleb? Piigiga jäärajale või midagi sinnakanti?
Nossovi vanalt roheliselt 06-lt pole juppe võtnud? Piiral see seisis kunagi ja kas polnud mitte samad veljed all? Mitte et ma kedagi sealt tunneks aga lihtsalt neid pilte näinud kunagi;)
Nossovi vanalt roheliselt 06-lt pole juppe võtnud? Piiral see seisis kunagi ja kas polnud mitte samad veljed all? Mitte et ma kedagi sealt tunneks aga lihtsalt neid pilte näinud kunagi;)
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
Ostetud sai ta jääraja jaoks aga nüüd juba niipalju investeeritud, et ei raatsi eriti lõhkuda. Auto peaks jääma esialgu tagavara autoks ja paugutamiseks ka muidugi. Aeglast ülekannet ja plokkdifrit veel vaja. Veljed on samasugused mis Nossovil, mul neid kaks komplekti.
[Muudetud: 25-12-2007 Marek504]
[Muudetud: 25-12-2007 Marek504]
Tilkuritel mitte tülitada...
Tagatuled ja stanged vanad? Pane need ka uued, siis näeb tõesti välja nagu uus auto. Summuti ka kuidagi viltu.
Sellega mu norimine lõpeb, oleksin ise heameelega taoliselt moditud auto omanik... Plokkdifrid ja aeglased ülekanded on siis ka tulemas või mitte hetkel?
Rool peaks tänavasõidul kergemini tagasi pöörama, pole küll ise proovinud sedasi. Rajal oli aga hoopis teine tera!
Sellega mu norimine lõpeb, oleksin ise heameelega taoliselt moditud auto omanik... Plokkdifrid ja aeglased ülekanded on siis ka tulemas või mitte hetkel?
Rool peaks tänavasõidul kergemini tagasi pöörama, pole küll ise proovinud sedasi. Rajal oli aga hoopis teine tera!
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
- Hulkur
- Foorumi kasutaja
- Autod: Uaz,Gaz ja Lada + Lugematul hulgal läänekaid.
- Kontakt:
Tõsi ta on! Esiots peab paremini kurvides.Algselt postitas: Marek504
Rooli keerates lähevad rattad sama moodi kui mersul. Väidetavalt pidi juhitavus olema tunduvalt parem. Täpsemalt ei oska veel öelda kuna ei ole saanud eriti selle autoga sõita veel.
[Muudetud: 7-1-2008 Marek504]
See hea + on kah, et peale keeramist tuleb rool kiiresti tagasi.
-
gGhostRider
- Foorumi kasutaja