Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Vot seda nyyd täpselt ei mäletagi, kas on roostevaba või ei.
Aga kuna ma sain selle püti poolikuna (tuli veel üle silla minev toru külge keevitada ja kinnituskõrvad valmistada ja külge keevitada), siis hind oli 300.-
üks kõlar selles mõttes et sul on kummasgi kaks kõlarit, mul läheks kummagisse ainult 1 kõlar.... suurus ei ole oluline... nii et võimalikult palju jalaruumi jääks.... kõlarid on 10 cm läbimõõduga!
CSG AUTOHOOLDUS www.csg.ee Autohooldus, keretööd ja modifitseerimine. 58 100 793
Eks ma nimetan siis paar positiivset omadust, mix kõlarid kickpanelitesse panna:
1. Kõlarid on kuulajast kaugema, seega on stereopilt sygavam ja heli ruumilisem.
2. Kõlareid on lihtsam kuulaja poole suunata, et saavutada paremat heliedastust.
3. Kõlarid ei pasta aknast sisse vaadataes kohe välja. Seega väiksem võimalus tänu varastele neist lahti saada.
4. Uks ei ola alati kõige õhutihedam ja seega ei tööta kõlarikastina hästi.
5. Ukses on igasuguseid liikuvaid mehhanisme, mis hakkavad tänu kõlarile vibreerima ja seega heli kvaliteeti rikkuma.
6. Kui tänu kõlarile hakkab näiteks ukseplekk värisema, siis on väljapoole kosta ebameeldiv plekiplärin. Ja see väljapoole kostuv heli on ikkaigst sissepoole kostuva helirõhu arvelt. Seega läheb osa helitugevusest lihtsalt kaotsi
Nüüd siiis mõni negatiivne omadus:
1. Jalaruumi jääb pedaalide juures natukene vähemaks.
2. Kõlarikasti ei saa teha alati nii suurt kui oleks vaja.
njah tegelt olex ise pidand selle peale tulema:) mul on üldse väga kahtlases kohas, selle makisahtli sees all, ple viiscind paremat kohta leida, aga üx küsimus, et kuhu panna taga supakas, sest koos kastiga ta ei mahu sinna aknalauale, siis mõtlesin, et ostax selle käetoega istme j a panex sinna taha, aga 013 seal keskel üx post ja vist seda küll eemalada ei tohi
sry et tegelt see vist OtTopic, aga sa paistad neist asjust teadvat:)
Mina lahendasin oma subwoofri kasti probleemi nii, et kasti ehitasin selliste mõõtudega, et see läheks sinna pagassis olevale kõrgemale osale(tagasillast tingitud kõrgendus). Kõll ise on suunatud tahapoole. Et madalad rohkem salongi jõuaks, selleks on mul tagaaknalauas kaks aukku.
kõll on sul suunatud pagassi poole? tavaliselt 3d ja5 d pannakse tahapoole, ma just äste ei tahax tahapoole panna ja akna lauale auku teha, sest pagassis igast asju ja autosse tleb selle tulemusena ju rohkem müra, muidugi võimalus ka ju volume keerata:)
Tegelt oleks jah soovitatav kõlar istmesse suunata, aga kuna mul tagaistmel istuvad vahest bassi suhtes tundlikumad inimesed, siis ei saa ma eriti nende seljatagust väristada. Seega olen läinud seda teed et kõll tahapoole suunatud ja bass tuleb aknalaua aukkudest.
Esialgne postitaja Nimetu
Tegelt oleks jah soovitatav kõlar istmesse suunata, aga kuna mul tagaistmel istuvad vahest bassi suhtes tundlikumad inimesed, siis ei saa ma eriti nende seljatagust väristada. Seega olen läinud seda teed et kõll tahapoole suunatud ja bass tuleb aknalaua aukkudest.
kui subwoofer istme poole suunata, kas siis bass istmesse kumisema ei jää?
ja kuskilt lugesin, et polegi vahet kumba pidi ta sul paigutatud on, kohale jõuab ikka ühtemoodi!?