Iga kord, kui mina kõnealust autot näen, on see teinud läbi mingi muutuse. Nüüd juba suveseades ning mõnus madal ja muidu häää...
Uksed vajavad kontrollimist:

[Muudetud: 4-4-2010 hyper7]
Algselt postitas: kapa
Tegelikult on mul probleem ka: sügisel sai käimakast vahetatud. Külge läks 2107-märgistusega 5käiguline kast. Laisk laps ei viitsinud spidomeetri ülekandeid kasti sees ära vahetada ja need jäid nii nagu olid ehk eeldan, et 4.1 ülekandele mõeldud (nagu 2107-l olema peaks). Minul on tagasillas 4.3. Lõppude lõpuks olen ma arvutada üritanud, aga omadega metsa jooksnud. Nimelt, palju see spidomeeter mul aiateibaid siis viskab ja kummale poole?
Talverehviga 175/70R13 oli viienda käiguga kiirusel 90km/h pöördeid 3200 Lada oma tahhoka järgi, mis pole teab mis täpsusega. Nüüd on 185/55R14, millega pole veel katsetanud.
Keegi lahke inimene oskaks ehk aidata?![]()
Ühel reedesel päeval paar nädalat tagasi lõigi mootorisse kolina sisse. Oli loota juba, et keps tuleb pistab oma nina välja, aga ei läinud õnneks, veepump läks kolinaga hoopis laiali. Oi, see Lada on ikka tore auto!kapa kirjutas: Kui jätta kõrvale, et tegelikkuses annab too mootor varsti kepsu ja uut oleks vaja, siis mulle täitsa meeldib selline toores sõiduelamus.