Suvi läheneb ja suvi Ladata oleks nagu Tallinn ilma teeaukudeta.
Esitiib on esimesest alumisest äärest mäda, muidu on väga viis tiib. Kogu tiiba kuidagi vahetada ei soovi. Küsimus: kas on keegi näinud müügil 06-le ka ainult alumist tiivanurka (vt. pilti)? Kuskilt on silme ees, et viiele olen näinud, ehk on kuuele ka?
Tervet tiiba ei raatsi vahetada ja käsitööna seda juppi sinna teha ei suuda (porr jääb).
vaheta tiib.Too pole sittagi raske töö.Julgen öelda et sedasi on kergem.Pahteldada vähem,värvima pead nii või naa...vaheta tiib.Poolik töö on poolik töö...hind tiival ka olematu ju..Teind ja näind omajagu.
Tiiba meie kooperatiiv ei vaheta lihtsal põhjusel: me ei taha autot värvida. Ei ole võimalusi selleks. Värvi saab antud autol ainult alumine ring. Just seepärast ka ainult üht tükki vahetada tahtsingi. Peale selle, see koht jääb ideaalselt stange alla peitu.
Aga noh, kui ei ole sellist juppi, tuleb üks tiib vaadata, millelt see lõigata...
Teen vist hetkel sääsest elevanti...
Niipalju oleneb ka,et kust maalt vahetada tahad...altpoolt põllesuunatuld peaks juba 01 nurk ka sobima.seljuhul kui ikkagi vahetada tahad,siis keevisõmblus rihi stange alla.Oled kindel et põllenurk pole mäda?
Kui põllenurk oleks mäda, ei hakkaks ma enam mingit pisikest nurka lappima vaid vahetaks tiivad+põlle. Täpselt see oli ka minu mõte, et ühtlase õmblusega kinni, maha käiata ja täpselt stange alla.
P.S: Ei üritanudki otsida seda nurka, läksime kergema vastupanu teed, terve tiib on olemas. Sealt saab ka selle puuduliku nurga lõigata ja külge lasta.