kes lõunas pakub, seda uuri sr foorumis. otsinguga peaksid päris mitu vastust saama - pakkujaid küll. hinnad on üldiselt igalpool samad, sellised nagu ülevalpool moosicu postituses, ning kilo riiet maksab samuti kuskil 60eek.
Algselt postitas: CozmonauT
kes lõunas pakub, seda uuri sr foorumis. otsinguga peaksid päris mitu vastust saama - pakkujaid küll. hinnad on üldiselt igalpool samad, sellised nagu ülevalpool moosicu postituses, ning kilo riiet maksab samuti kuskil 60eek.
no sai siis otsitud sr foorumist siit ja sealt aga pmtslt on seal ikkagi kõik kõige targemad kuid tegelt ei tea nad midagi:sein
selle sõbra onu käest ka ei saanud, niiet siiski probleem et kust saada:P
Siin ei ole ju eriti midagi õpetada, selles samas teemaski kirjas mis ja kuidas tegema peab, lased makrofleksi purgist välja, noaga teed endale kuju sobivaks, siis klaasriie, vaik, liivapaberiga siledaks,pahtel krunt ja värv ja ongi kõik:D
no ma sulle msnis näitasin juba seda ja teist....pole siin midagi rasket ju....teed nt papist mingi vormi ette umbes, siis makrofleksi täis, papp ümbert ära, kipsinoaga saab väga hästi lõigata seda.... teed nii et kena jääks, siis lükkad kinnitused ka sisse ja vaikselt klaasriide ja vaiguga jändama. Pärast siis veel pahtel ja lihv, krunt ja värv ja kruvi külge ja ongi kõik:D
Algselt postitas: oneway1992
ma tahaks siis ikkagi proovida kas keegi saaks pilte teha v6i on tal mõni video mida ma saaksin vaadata ja proovida ka enda autole antitiib teha.
ega kui loogilist mõtlemist ja pealehakkamist pole, siis ära hakka üritamagi. kasuta kõike mis kätte satub. videotest nagu vähe kasu, sest seda mitme päevalist protsessi ikka videosse ei pane ju.
Kui on korralik vorm, siis pole midagi rasket.
Me koolis tegime klaasriidest mudelpaate, vaigu asemel kasutasime mingit vedeliku segu mis kivistus 5minutiga ja jäi korralik! Enam ei mäleta kuidas seda vedelikku või liimi tehti, äkki keegi on veel kasutanud?
Muidu endale tegin karbilaiendid. Kasutasin ka seda vedeliku mingit kõvendajat valasid sisse ja siis pidid kiirelt tegema ennem kui ära kuivab. Kahjuks ei mäleta enam selle nime.
polüstervaik ja epoksiidvaik. ühesõnaga on ta siiski lihtsalt liim ja kõvendit tuleb juurde segada et ära kuivaks. sellega neid spoilereid jms tehaksegi, muidugi koos klaasriidega.
Tere, kui juba siia teemasse sattusin siis oskab keegi õelda kust ma Viljandis leiaksin poodi kust osta vaiku ja klaasriiet?
Pahteldamine sai selgeks Ja tahaks vähe tõsistema asjade juurde asuda. Üks kord on ikka esimene kord. Õpin küll autotehnikuks kuid kerehooldust oleks kh tore teha.