ma küsisin ühelt kes selliste materjalidega pidevalt midagi teeb(mitte eriti neid spoilasi jms). ta ütles et on vaja EPO't mida müüakse praktiliselt igal pool ja siis ka klaasiriiet. selle kohta ei osanud täpselt öelda kus müüakse ning seda ütles ka, et kui tahta klaasplast(see materjal mis neist teha annab) veel tugevamaks saada, tuleb mingit süsiriiet vms ka panna sinna. ei ole kindel et see oli süsiriie aga igatahes midagi söega oli. süsi pidi jah tugevust andma
Makroflexiga vormi tegemine käib nii, et lased makroflexi välja purgist ja ootad kuini kuivab ära ning siis noaga kallale, et meeldiv kju saada ning edasi riiet ja vaiku ning makroglexi peale fooliumit, et pärast klaaskiud lahti kergemini tuleks.
Tallinnast saab vaiku ja riiet Telliskivi tänavalt. majanumbrit ega firmat ei mäleta.
tegelikult ei ole mõtet hakata mingi penoplastiga mängima.Laenaka kasvõi kuskilt mingi teine stange võtke vorm klaasriidega maha ja pärast vormi järgi toodang.Siis ralakas ja lõigake omale sobivaks nii saab ükskõik mis auto stangest omale sobiva.ärge hakake vastu vaidlema ma tean seda omast käest et asi toimib võga hasti.kui juba asja oskad ei lähe pahtlitki enam palju.Muide klaasriie muutub kivistumisel plastikuks ja on tugev kuid samas ka painduv.Ja ei maksa panna väga palju kihte 3kihist piisab täiesti või 4.kui teed liiga paksu ei paindu ja siis on raskusi spoilat autole peale saada.kuna 100%täpselt ei saagi seda teha.soovin edu kes asja vastu huvi tunneb.kui võtta teise auto pealt vorm siis kindlasti määrige teine stange vahaga mingi 5-7 korda ja veel üks vedelik mis muutub kileks ok ma rohkem ei õpeta äkki on siis minust targemaid küsige neilt üle.
muide vaadake et vormi sisemine pind sile olex muidu läheb palju pahtlit ja see võib hakata siis ära kooruma kui liiga palju ja paks kiht on.ennem kui ise tegema hakkate siis otsige kuskilt teadjam vend ja las tema natuke õpetab pole mõtat niisama tehe kui ei jaga asja ultse see oleks lihtsalt raha surm kui aga raha palju siis palun väga küll pika peale selgeks saab;)
1. tegin kinni lahti käiva kinnituse metallraam ja keekinnitus
2. lasin sinna 5 pdl makroflexi ja läksin noaga kallale
3. kui kõik valmis eemaldasin kinituse küljes oleva makrofleksist spoila ja mäkerdasin klaasriidega sisse
4. väga palu lihvimist japahteldamist
5. värvime krunt plus värv plus lakk
6 kinnitame spoila;) tulemus hea sest spoila seest täis ja ei logise ning seisab kindlalt
Pildid sellest panen u 2 nädala pärast kui äära ilmutan K- arvutisalongis
Krt see odavate vahendite jutt....Sõitke jalgrattaga kui odavalt tahate! Ise teha? ise teha on üldiselt kaks võimalust...kui odavalt siis saab seda mingiks käkerdiseks nimetada, mille üle linnarahvas irvitada saab. Kui korralikult teha siis läheb see kallimaks kui kuskilt viie-kuue soti eest need koopalaiendid osta.
Tegelikult oleks üks küssa,nimelt kui teed penoplastist vormi(spoileri kuju),kas siis pärast vaigu peale kandmist peab selle vormi külge jätma või saab ka ilma.Ja kas see vai ning klaasriie tuleb kanda vormi sise või välispinnale.Kui sise,siis on ikke paras nikerdamine et õiget vormi saada,välis pinnale on lihtne.
Bmw 525IA 141 kw 1991.Toyota celica gen3 78kw 1984
Kui tahad spoilerit teha siis võta:
penoplast (hea oleks kui see "sinine" , sinine veits tugevam)
Vooli penoplastist kuju, jalgadega või ilma.(ise tead)
siis torkad petalllatid penost läbi (tugevduseks)
ja siis hakkad klaasriiet sinna penopeale kleepima.
Kui riie on ära kuivanud siis tuleb ära lihvida jne...
Peno jäeb sisse ja tagab mõningase elastsuse ja klaasriiet ka kulub vähem.
penole peale raudselt foolium, sest vaik sulatab selle peno kohe alt ära
mina olen asju siiski nii teinud et penost (tegelikult ühest spets vahust) voolin kuju, katan pahtliga, värvin, ajan siledaks nagu peaks olema. seejärel kannan peale spetsiaalse vaha ning seepeale klaasriide (2 kihti on norm, oleneb detailist) . tänu vahale saab klaasriide ära võtta pealt, ja see jääb nagu vormiks. selle klaasriide sisse taas jälle vaha, ning veel klaasriiet. pärast tõmban vormist detaili välja ja korras. niimoodi olen saavutanud minimaalseid raskusi stangede ja küljekarpidega, et mitte sisse jätta raskuseks penoplasti ja värki.
see kas on 2 kihti klaasriiet + peno või on 2 kihti klaasriiet ja pole peno, sel pole vahet. peno annab seal sees väga väikese elastsuse, põhimõtteliselt on mõttetu.
A kas keegi oskab öelda,umbes palju läheb maksma VFTS style laiendite,andika ja esipõlle tegemine,kui vaigu hind on 20 kr kilo ja klaasriide hind on 20 krooni ruutmeeter.
Bmw 525IA 141 kw 1991.Toyota celica gen3 78kw 1984
Mu sõber R.Aus pakkus mulle kunagi 2000.- kr ringi(rallika omad, samad mis sellel punasel). Ei tea kui palju muidu maksavad. Aga peale ei pidanud nad istuma 06-ele ja 01-hele täpselt. Pidi veits muutma midagi. Muidu olid vist 05/07-me omad.