21063 Vaznik (tööd on alanud)1982
21063 Vaznik (tööd on alanud)1982
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Ega keegi ei garanteeri ka seda, et selle 03e plekitööd on korralikult tehtud aga kui tõesti endal pole võimalust/viitsimist/tahtmist korralikult asja teha siis on küll mõtekam selline valmis kere osta ja ülejäänu kokku laduda.Algselt postitas: Suska
Raidovrt asjal on ikka väga hea hind + näeb kohe kõik kohad enda silmaga üle ka. Pärast on ta kuidagi koos, aga mis hinnaga? Mina jätkan oma soigumist, auto peab olema ka turvaline ja see pole seda siis kui kõik on lihtsalt lipi ja lapiga ära tehtud. Kainet mõistust.
Teemaalgatajale edu ja loodan siiski, et võtad selle ehituse ette kui võimalik on;)
- Vaznik
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz-21063,Audi A6
Hommikust!
Keredetailidest oleks siis vaja mõlemat tagatiiba,tagumist põlle,pagassipõhja+paagipõhi+varurattapõhi,karpe ja uksi. Kui kellelgi vedeleb kuuri all neid plekke,siis palun priva.
Paras n**s on neid tehase punkte lahti saada. Abimeheks auto ehitamisel on riiulitäis N-liidu aegseid remondiraamatuid
Nüüd tuleb paar päeva vahet,kuna vaja teiste asjadega ka tegeleda. Kustkohast saab üldse plekki osta? (Pole kunagi ennem vaja olnud lihtsalt):rolleyes
Ja küsimus suurele ringile,kas sellist raamatut nullkuue ja tema modifikatsioonide kohta on olemas? Ja kui on,siis kustkohast ma võiksin sellist leida?

Mihkel.
Keredetailidest oleks siis vaja mõlemat tagatiiba,tagumist põlle,pagassipõhja+paagipõhi+varurattapõhi,karpe ja uksi. Kui kellelgi vedeleb kuuri all neid plekke,siis palun priva.
Paras n**s on neid tehase punkte lahti saada. Abimeheks auto ehitamisel on riiulitäis N-liidu aegseid remondiraamatuid

Nüüd tuleb paar päeva vahet,kuna vaja teiste asjadega ka tegeleda. Kustkohast saab üldse plekki osta? (Pole kunagi ennem vaja olnud lihtsalt):rolleyes
Ja küsimus suurele ringile,kas sellist raamatut nullkuue ja tema modifikatsioonide kohta on olemas? Ja kui on,siis kustkohast ma võiksin sellist leida?

Mihkel.
Vaz ist das?.....Das ist vaz.....
- Vaznik
- Foorumi kasutaja
Tundub jah mingitsorti tüüpviga olema.Algselt postitas: nymmik
Punased 06 ongi vist kõik mädad
Tuttav pilt avanes...

Jätkuvalt on õhus müsteerium minu jaoks: Kustkohast saab plekki osta?
Ja kas keegi oskab soovitada head pesuvahendit/lahust/ükskõikmida,et kapotialune nõgist ja tavotist puhtaks pesta? Lapiga jään sügiseni nühkima teda.

Mihkel.
[Muudetud: 6-5-2010 Vaznik]
EDIT: Leidsin ühest teisest teemast logmani postituse PLEX-Ust.
Mihkel.
-
kkaimz
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz mõtetes :)
mul oleks pakkuda plekki 2-3mm :lol:DAlgselt postitas: VaznikTundub jah mingitsorti tüüpviga olema.Algselt postitas: nymmik
Tuttav pilt avanes...
Ja kas keegi oskab soovitada head pesuvahendit/lahust/ükskõikmida,et kapotialune nõgist ja tavotist puhtaks pesta? Lapiga jään sügiseni nühkima teda.
Mihkel.
Mihkel.
kaimz
- mossekutt
- Foorumi kasutaja
- Autod: Moskvich iz 2125,Vaz 2109,iz2715
Mootori ruumi saad puhtaks terasharjaga,ja kui tahad saad mingi keemiaga,mina sain igatahes terasharjaga ära selle nõgi ja mustuse.Algselt postitas: VaznikTundub jah mingitsorti tüüpviga olema.Algselt postitas: nymmik
Tuttav pilt avanes...
Mihkel.
Mihkel.
Lada Vaz 2109, moskvich iz 2125,iz2715
- Vaznik
- Foorumi kasutaja
Tere. Vahepeal olen tegelenud plekkide soetamisega. Paagialuse pleki pidin muidu Arvos-e käest saama,kuid üks päev sattusin sinnakanti seoses ühe teise autoklubi numbrialuste saamisega. Põline Lasnamäekas nagu ma olen...ei soovinud seda sõitu uuesti ette võtta. See sealne liiklus ajas hulluks(tipptunni ajal käisin). Igaljuhul tänud Arvosele pakkumise eest!
Kuna hetkel rahapuudus,siis tegelen pahteldustöödega vaikselt.

Mihkel.
[Muudetud: 20-5-2010 Vaznik]
Kuna hetkel rahapuudus,siis tegelen pahteldustöödega vaikselt.

Mihkel.
[Muudetud: 20-5-2010 Vaznik]