Algselt postitas: Mikk
koordinaatideks annab Regio N: 58,08 ja E: 26,91 .
[Muudetud: 14-10-2009 Mikk]
Sügisene orienteerumine. 18. okt. Põlvamaal (tulemused)
Sügisene orienteerumine. 18. okt. Põlvamaal (tulemused)
-
lLandDragon
- Foorumi kasutaja
- Autod: MB C220 Avantgarde '10
- Kontakt:
- VäikeMägilane
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2107R, Niva, VFTS
- Kontakt:
Nonii, läbimärjana sai sai lõpetatud aga lõpetatud. Ka meil õnnestus kollektori juurest miskit katki sõita ühe järjekordse ATV raja sarnases kohas...rada oli karm ja kiirused olid midagi muud kui eelmisel korral kesk-põhja-eestis
Tänud organiseerijatele (jale?) ja tore et põhjast palju masinaid oli. Järgmine kord võiks aga mingi ühine koosviibimine ka olla pärast sündmuste lõppu - et kõik saaksid muljeid vesta, et ei oleks mingeid eraldi punte.
minu arvamus, et kes kaugemalt ikka tulevad ei oleks see lõpp nii nukker ja kiire või noh...midagi seesugust.
Millal tulemusi saab
?
Tänud organiseerijatele (jale?) ja tore et põhjast palju masinaid oli. Järgmine kord võiks aga mingi ühine koosviibimine ka olla pärast sündmuste lõppu - et kõik saaksid muljeid vesta, et ei oleks mingeid eraldi punte.
minu arvamus, et kes kaugemalt ikka tulevad ei oleks see lõpp nii nukker ja kiire või noh...midagi seesugust.
Millal tulemusi saab
Festina lente!
-
mMikk
- Ladaklubi Liige
- Autod: VIS 23464-10
no nii... andke natuke aega. üritan kohe kui saan tulemused üles panna.... jõudsin alles 21:00 linna tagasi. Vabanda absakate pärast, mis tekkisid.... aga nn jooksul rada teha ei ole nii väga lihtne. Järgmine aasta teab, et nii sügisesse ei tohi seda teist orienteerumist jätta või siis teha tõesti kruusateede peal....
Metsa ajasin teid meelega, et oleks ikka orienteerumise maik, mitte lihtsal mööda punkte kihutamine.... eks järgmine kord üritan paremini ja kaasan rohkem abijõude. Tänud Andole ja Eglele minu kannatamise eest. Ja Ando onule ning tädile väga tasemel majutuse eest.
aa ja tegelikult enda vabanduseks võin öelda, et see oli mul esimene kord autoorienteerumist korraldada ja pealegi veel võõrastes metsades:D nii et ärge väga kurjad mu peale olge
Päikest.
[Muudetud: 18-10-2009 Mikk]
Metsa ajasin teid meelega, et oleks ikka orienteerumise maik, mitte lihtsal mööda punkte kihutamine.... eks järgmine kord üritan paremini ja kaasan rohkem abijõude. Tänud Andole ja Eglele minu kannatamise eest. Ja Ando onule ning tädile väga tasemel majutuse eest.
aa ja tegelikult enda vabanduseks võin öelda, et see oli mul esimene kord autoorienteerumist korraldada ja pealegi veel võõrastes metsades:D nii et ärge väga kurjad mu peale olge
Päikest.
[Muudetud: 18-10-2009 Mikk]
-
aando
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2101, 2102, 2108, Niva; Skif
Mina ka tänaks kõiki kohaletulijaid. Suured tänud Mikule, kes oma entusiasmiga suutis mind ka kell 8 hommikul maast lahti ajada, olgugi, et metsa kaasa ei läinud. Minu osa korraldamisel oli minimaalne, raske töö tegijaks oli Mikk. Eks järgmine kord ühendame jõud ja teeme ühe pikema, öise 
Jõud taga, peab minema.
-
mMikk
- Ladaklubi Liige
- Autod: VIS 23464-10
Nii hetkel hästi toored tulemused... ühe võistkonna pildid on vaatamata... ja kui kellelgi on pretesioone, et näiteks sõitsite teise ekipaaziga koos aga vähem punkte andke teada. Kuna kiled peegeldasid võisin mõne punkti teise pähe arvestada...
koht võistkond punkte
I Rojev&Via - 89
II Nõmmik -- 75
III 65 -- 74
4. Mägilane -- 72
5. Priidic -- 67
6. Madis&Volts -- 64
7. Raido -- 58 (sisse arvestatud hilinemine -4 p)
8. Landdragon -- 53 (sisse arvestatud hilinemine -7 p)
9. ISC -- 45 (sisse arvestatud hilinemine -21 p)
koht võistkond punkte
I Rojev&Via - 89
II Nõmmik -- 75
III 65 -- 74
4. Mägilane -- 72
5. Priidic -- 67
6. Madis&Volts -- 64
- nymmik
- Foorumi kasutaja
- Autod: Zaz965
- Kontakt:
Mina olen oma tulemusega hetkel väga rahulAlgselt postitas: Mikk
Nii hetkel hästi toored tulemused... ühe võistkonna pildid on vaatamata... ja kui kellelgi on pretesioone, et näiteks sõitsite teise ekipaaziga koos aga vähem punkte andke teada. Kuna kiled peegeldasid võisin mõne punkti teise pähe arvestada...
koht võistkond punkte
I Rojev&Via - 89
II Nõmmik -- 75
III 65 -- 74
4. Mägilane -- 72
5. Priidic -- 67
6. Madis&Volts -- 64
Ja orienteerumise rada oli super, Offroadi oleks võinud rohkemgi olla. Mõnusad porilombid ja alati pidi olema valvas et kännu või kivi otsa ei satuks
PS! Me sõitsime Tallinnasse tagasi ainult mööda põlluvahe ja kruusateid, mmm... Super
PPS! Öist orienteerumist ootaks väga.
[Muudetud: 19-10-2009 nymmik]
Mikule ja Andole respect tehtud töö eest! Pakkudega punktid olid midagi uut ja huvitavad. Lisakaartidega (õiget nimetust eitea) ka hea mõistatus, tee äres vast 5 min seisime ja sobitasime ja vaidlesime ja ... hea et korraldajat seda ei kuulnud.
Hea oli üle pikka aja metsas ... ja mitte seeni vaid punkte korjamas käima.
Minek oli kindlasti mitte võidu järgi, pigem oma lõbu ja seltskonna pärast, ka Via hojatas et jooksma ta ei hakka. Peale esimeste punktide kätte saamist tuli hasart. Vot siis Via unustas mida lubatud sai, minule jäi ainul kaasa mängida ja sammu pidada mis oli raske. Tegelt ta oli surepärane kaardilugeja, minule lihtsalt vedas. Tänu Viale ma läksin ja tänu Viale ka võtsime! Mina oli lhtsalt üks suur kõrv ja raske jalg.
Huviga ootan järgmist korda. Ja Sina VIA oled munul kaardilugejaks ....jälle!
Hea oli üle pikka aja metsas ... ja mitte seeni vaid punkte korjamas käima.
Minek oli kindlasti mitte võidu järgi, pigem oma lõbu ja seltskonna pärast, ka Via hojatas et jooksma ta ei hakka. Peale esimeste punktide kätte saamist tuli hasart. Vot siis Via unustas mida lubatud sai, minule jäi ainul kaasa mängida ja sammu pidada mis oli raske. Tegelt ta oli surepärane kaardilugeja, minule lihtsalt vedas. Tänu Viale ma läksin ja tänu Viale ka võtsime! Mina oli lhtsalt üks suur kõrv ja raske jalg.
Huviga ootan järgmist korda. Ja Sina VIA oled munul kaardilugejaks ....jälle!
Kirjutan suvaliselt, kuulmise järgi!