Kuidas armatuuri kätte saada ?
21011, Suff, 1978
21011, Suff, 1978
Foorumi reeglid
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
-
iiisak
- Foorumi kasutaja
- Autod: 3.0 tdi Q '05
Konditsioneeri vaevalt sellel masinal peal on
.
Armatuuri vaevalt, et maha on vaja võtta. Äkki on lihtsalt salongi soenduahi umbes/katki. Vb tross, mis klappe liigutab lahti/katki. Soenduskraani kohapealt kommenteerida ei oska, aga kontrollida võiks sedagi.
Kui natuke vaeva näha, siis saab selle süsteemi ka ilma armatuuri eemaldamiseta kätte.
Armatuuri vaevalt, et maha on vaja võtta. Äkki on lihtsalt salongi soenduahi umbes/katki. Vb tross, mis klappe liigutab lahti/katki. Soenduskraani kohapealt kommenteerida ei oska, aga kontrollida võiks sedagi.
Kui natuke vaeva näha, siis saab selle süsteemi ka ilma armatuuri eemaldamiseta kätte.
Ostan ükskõik mis seisukorras "Togliatti" kirjaga esiebleeme.
-
aallah
- Foorumi kasutaja
- Autod: 02, 013, 083
Mina liimisin "Moment" liimiga. Enne liimimist puhastasin liimitavad pinnad lahustiga. Liimi kuivamise ajaks fikseerisin nad maalriteibiga. http://web.zone.ee/21013_allah/2007_01_ ... hoto3.html
-
aallah
- Foorumi kasutaja
- Autod: 02, 013, 083
Moment Kraftkleber
Peaks igas ehitus- ja majapidamistarbeid müüvas poes müügil olema.
Peaks igas ehitus- ja majapidamistarbeid müüvas poes müügil olema.
Sai siis ükspäev õhufilter, karburaator, sisse- ja väljalaskekollektor maha võetud, ja eile sai need tagasi külge pandud, aga nüüd auto ei lähe tööle enam. Käivita palju tahad, aga tööle ei lähe, vahest nagu lubab ja ikka ei lähe tööle. Bensiini voolab ilusti peale. Sai ka tosool uuesti sisse pandud. Oskab keegi öelda, milles viga ?
Miks sa maha võtsid ja mis tegid?
Kui karpa võtsid maha ja puhastasid, siis järelikult ei saanud õigesti kokku, või on lihtsalt küte ülesse pumpamata.
Ma võin samas ka küsida, miks mul auto käima ei lähe(jätan mainimata, et starterit, genekat, veepumpa,kütusepumpa, jagajat ja juhtmeid mootoril küljes pole) ja tuleks mitu lehekülge pakkumisi, mis võivad viga olla:lol
Tuleb ikka rohkem infot anda, mida muutsid, et enam käima ei lähe. Olen kindel, et muuda see tagasi, mida tegid ja auto käib jälle:rolleyes
Kui karpa võtsid maha ja puhastasid, siis järelikult ei saanud õigesti kokku, või on lihtsalt küte ülesse pumpamata.
Ma võin samas ka küsida, miks mul auto käima ei lähe(jätan mainimata, et starterit, genekat, veepumpa,kütusepumpa, jagajat ja juhtmeid mootoril küljes pole) ja tuleks mitu lehekülge pakkumisi, mis võivad viga olla:lol
Tuleb ikka rohkem infot anda, mida muutsid, et enam käima ei lähe. Olen kindel, et muuda see tagasi, mida tegid ja auto käib jälle:rolleyes
.._____
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U