Võimalus foorumi külastajatel oma Ladat lähemalt tutvustada
Foorumi reeglid Autoteema pealkirja vormistamine:
Auto mudel, kasutajanimi, väljalaskeaasta n: 2107, Revolutsionäär, 1989
Tasuks lisada ka märgend kujul projekt-MUDEL n: projekt-2107
Teemasse palun lisada juttu oma masinast ja lisaks ka pildimaterjali.
Pildimaterjali üleslaadimisel kasutada võimalusel foorumi pakutud funktsionaalsust, sest välistelt saitidelt viidatud pildid kipuvad ajaga kaduma.
Tervitused! Täna sai teine mootor lahti lammutatud milleks siis 1500ccm 2106'lt. Minu enda silmadeläbi tundus mootor seestpoolt päris kobe ning kulumata kuid ei oska nii täpselt rääkida...
Aga kesse keelab sul seda teha?Läksin enda autot kunagi arvele võtma ja vahetasin 1200 ära 1600 vastu ja ütlesin et kas peab muutma ja tehnoosakonna mehed ütlesid:Tasa!Siis läheb ju kindlustus kallimaks ja nii ta passis on ikka 1200 aga peal on 1600.Suht ainuke positiivne kogemus ARKis.Või mõtlsid midagi muud oma küsimusega?
Algselt postitas: Varblane
Aga kesse keelab sul seda teha?Läksin enda autot kunagi arvele võtma ja vahetasin 1200 ära 1600 vastu ja ütlesin et kas peab muutma ja tehnoosakonna mehed ütlesid:Tasa!Siis läheb ju kindlustus kallimaks ja nii ta passis on ikka 1200 aga peal on 1600.Suht ainuke positiivne kogemus ARKis.Või mõtlsid midagi muud oma küsimusega?
:D No seda mullegi öeldud sealt tegelikult:P
Mõtlesin seda,et ma jätaksin 1300'se kaane,aga bloki paneks 1500'se oma:)
Mul 2101-l vist 011 kaas ja 01 plokk. Isal veel üks mootor, kus 01 kaas ja 011 plokk. Või oli vastupidi:D? Igatahes, kui 01 plokile panna 01 kaas, siis parem, võimsam, ägedam, kiirem?
Ostan ükskõik mis seisukorras "Togliatti" kirjaga esiebleeme.
Algselt postitas: reiner
Persega nüüd küll seda vahet ära ei tunneta, et kas on 01 või 011 kaas..
Ma olen küll vahet tundnud:puzzled
Poisid poisid ärgem mingem vaidlema:P
Hetkel üldse selline lugu,et tekkinud on tõsised majandus raskused ning hetkeseisuga jääb masina ehitamine pooleli...