lada el aknad
lada el aknad
lada el aknad
kas keegi oskab ütelda kus saab universaalseid el akna tõstukeid mis istuvad sigullile ??
Ise panin Lada trossipoolid otse tolle vedava hammasratta otsa (vt. hautzi pilti), viilimist-puurimist-keermetamist ja üleüldist jebimist, et need kenasti käima hakkaksid ja tsentris oleksid, ikka oli. + jamamist trossi pikkust reguleerimise ja uute trosside otsimisega - vanale kohale mootorid enam ei mahu. Tasuks sain vähemalt kiirelt liikuvad aknad:)
Minul muidugi need hambad omavahel ei klappinud ka, kahel mootoril olid üldse MB märgi kujulised "hammasrattad", nii et sellest tööst poleks ma pääsenud nii või naa.
Minul muidugi need hambad omavahel ei klappinud ka, kahel mootoril olid üldse MB märgi kujulised "hammasrattad", nii et sellest tööst poleks ma pääsenud nii või naa.
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
-
ffheisis
- Foorumi kasutaja
- Autod: lada 2101.Bmw 740.Moskvich Pika kastiga.
hmm:D need mootorid on mazda626-e omad kui mai eksi:D mul endal täpipealt samasugused mootorid ja need mazda pealt maha kistud...
hea idee andsid mulel
! aitäh:D
Aga hautz tegelt olen ma suutnud kogu süsteemi juba uksesisse panna ,, ees on tal suurema skontstruktsiooniga ehitis uksesees aga taga väiksem.. ja mazda tagumised lehevad päris hasti .. ni ette kui taha siksi ukse sisse;)...
[Muudetud: 8-7-2008 Priidic]

Aga hautz tegelt olen ma suutnud kogu süsteemi juba uksesisse panna ,, ees on tal suurema skontstruktsiooniga ehitis uksesees aga taga väiksem.. ja mazda tagumised lehevad päris hasti .. ni ette kui taha siksi ukse sisse;)...
[Muudetud: 8-7-2008 Priidic]