2104 vs. 2102 laepolster

2104 vs. 2102 laepolster

Välimusega ja salongiga seonduvad teemad
Vasta
Kasutaja avatar
Kytt
Ladaklubi Juhatus
Autod: 4x2102, Jeep & Toyota

2104 vs. 2102 laepolster

Postitus Postitas Kytt »

Kas 2104 on tehtud kõva laepolstriga nagu see on osadel seitsmetel.
Kas 04 tavaline laepolster(kui tehtud ka kõvast materialist laekate, siis kehtib sama kysimus ka selle kohta) läheb 1:1 02le, siinkohal mõtlen eriti just nende polstrit hoidvate varraste asukohtasi ning "kongi" poolse osa sobivust.
Kasutaja avatar
motamees
Ladaklubi Auliige
Autod: MetsaNiva

Postitus Postitas motamees »

No päris 1:1 ikka sobida ei saa (siinkohal mõtlen koorikut, kui selline üldse olemas on). 02el on ju teistmoodi luugi tõstemehhanism, kui 04al. Kindlasti on aga pandav. Mul on 02el laes 07 koorik (siiani küll poolik). Mõned augud olid vähe teistmoodu.
C
Kasutaja avatar
Kytt
Ladaklubi Juhatus
Autod: 4x2102, Jeep & Toyota

Postitus Postitas Kytt »

luugi tõstemehhanismiga ei tohiks probleeme tekkida, 02-l ju katab seda hingedevärki mingi 30 sentimeetri laiune plastikkate. parandage mind kui ma eksin, aga kas 04 mitte ei lähe see laepolster katmata kujul kuni luugiauguni välja. niiet luugi tõstemehanismi arvestades ei tohiks 04 polstri paigutamine 02 lakke probleeme tekitada(kyll aga vastupidi).

mota, ehk saad mingit pildimateriali, et kuidas see 07 kate sinna jäi ja mis plaanid ette võtta "kongi" osaga laest(ma suvatsen oletada, et just see osa sul poolik on).
Mida konkreetset mõtlesid sa selle lausega:"Mõned augud olid vähe teistmoodu." Ukseaugud peaksid 02 ja 07 sama suurusega olema, "kongi" akna augud ei tohiks ju rolli mängida, sest 07 polster nii kaugele niikuinii ei ulatu, jäävad ainult polstrit üleval hoidvate varraste kinnitusaugud või eesotsas olevate peegli või päiksevarjude kruviaugud

krt see ymber augu jutt ajab klotsi kokku:D

Edit:
kuskilt mälusopist kerkis esile mõttekild, et sedaani tagaukse klaas universaali sama klaasiga identsed ei ole, et sedaani klaasi ülemine äär natuke tahapoole kaldus. kui nii, siis peaks ju ka sedaani ukseauk universaali ukseaugust erinema mingilmääral.

ah põrgu see ümber augu keerutamine, ma kobin parem magama:P

[Muudetud: 30-4-2007 MUST KYTT]
m
moosmoosik
Foorumi kasutaja
Autod: ei ainsatki ladat enam !

Postitus Postitas moosmoosik »

kytt

04 on ka luugipoolses laeservas see plastikjura. sa võid pühapäeval uurida ja mõõta mu autot väheke :D

ja ukseaukude ja klaaside kohapealt on õigus.
Kasutaja avatar
motamees
Ladaklubi Auliige

Algselt postitas: MUST KYTT
...mota, ehk saad mingit pildimateriali, et kuidas see 07 kate sinna jäi ja mis plaanid ette võtta "kongi" osaga laest(ma suvatsen oletada, et just see osa sul poolik on).
Mida konkreetset mõtlesid sa selle lausega:"Mõned augud olid vähe teistmoodu." Ukseaugud peaksid 02 ja 07 sama suurusega olema, "kongi" akna augud ei tohiks ju rolli mängida, ...
Tagaukse kolmnurkklaas on universaalil teistmoodi. Sealt ka tagauste mittesobivus universaali ja sedaani vahel. "Kongi" klaasid ja avad peaksid olema 02el ja 04al identsed.
Päiksesirmi kinnitused on väheke teistmoodu.Pilt
C
Kasutaja avatar
motamees
Ladaklubi Auliige

Tagaukse kohal oleva käetoe avad ei klapi. Ilmselt just selle tagaukse erinevuse pärast.Pilt
C
Kasutaja avatar
motamees
Ladaklubi Auliige

"Kongi" osas jäi materjali väheke puudu. Sinna tuleb tükk vahele aretada. Igapäeva tarvituses seda keegi ei märkagi. Sellepärast ei ole asja "vägisi" tegema hakanudki. Kui juhtub üks koorik juhuslikult/odavalt käe alla, siis panen sinna tüki vahele.
Mõte oli kastikale panna kõva lagi ja selle tagumine osa kasutada 02 lae paikamiseks. See võimalus läks nüüd aga mööda. Eks elame veel.:rolleyesPilt
C
Vasta