21011,masuurik, 1980
21011,masuurik, 1980
Täna hommikul tegutsesin tööjuures paar tundi kosnooli kallal.Soojas toas ikka palju parem ehitada kui veidi vähem soojemas garaasis:spin.
Igatahes sain 70 % valmis.Jäänud veel keskosa nuppude sekstsiooni paigutus teha ning mõni tükk nahatada.Mõtlesime magnet ja krõpslahendusega välja ka tükkide kinnituse:wow.Nüüd ei pea kruve kasutama ning vajadusel hea lihtne lahti monteerida.Kruve kasutasin vaid taga paneelil ,mis välja ei paista.üldiselt veel tükid seotud pole lõpuni.Ise väga rahul hetkel venitamisega,sest volte ei jäänd kuhugi.2 kohta jätsin meelega volti ,kuna sobis sedasi paremini.
Homme teen veel veidi ja siis vahetan aastanumbrit.
Head uut teilegi...

[Muudetud: 30-12-2009 masuurik]
Igatahes sain 70 % valmis.Jäänud veel keskosa nuppude sekstsiooni paigutus teha ning mõni tükk nahatada.Mõtlesime magnet ja krõpslahendusega välja ka tükkide kinnituse:wow.Nüüd ei pea kruve kasutama ning vajadusel hea lihtne lahti monteerida.Kruve kasutasin vaid taga paneelil ,mis välja ei paista.üldiselt veel tükid seotud pole lõpuni.Ise väga rahul hetkel venitamisega,sest volte ei jäänd kuhugi.2 kohta jätsin meelega volti ,kuna sobis sedasi paremini.
Homme teen veel veidi ja siis vahetan aastanumbrit.
Head uut teilegi...

[Muudetud: 30-12-2009 masuurik]
PILL TULEB PIKA EHITAMISE PEALE!
-
--Lada-Niva-
- Foorumi kasutaja
- Autod: Wolksvagen Passat 1.8 59Kw . Teine auto : Lada niva 1.6 . Vanem Version !
- Kontakt:
No , kuradima ilus ... Ei hakka neid karvaseid sõnu välja kirjutama
. Aga megailus ! Täiiega meeldb se uus paneel . Selle peab kuulutama luksusautoks juba . Väljast enam polegi niilus kui seest . Mitte halvas mõttes vaid noh ... Se on nii ,et väljast vaatad ,et nagu suhtilus , jasiis teed esiukse lahti kõik kiirgab sulle silmadesse
. Nagu teemandi sära
. SUPER WORK !
Head uut aastat võin ka juba vast soovida .

Head uut aastat võin ka juba vast soovida .

Masuurik ütleb : PILL TULEB PIKA EHITAMISE PEALE!
Õige se on !
Masuurik suurim fänn !
The Best Car Ever !
Õige se on !
Masuurik suurim fänn !

The Best Car Ever !
Noh ..recaro jah nagu.Olid ühed märgid sedasi taskus.Oleks muidu kole tühi jäänd.Nikerdasin konsooli ka veits.vajab veel nuppude ja soojendushoobade juures silumist ja liiste.
Räme juhtmenuss on seal all:lol:lol...Sass sa läksid veidi vara ära...ma pärast istusin sees ja nautisin olukorda...

Räme juhtmenuss on seal all:lol:lol...Sass sa läksid veidi vara ära...ma pärast istusin sees ja nautisin olukorda...

PILL TULEB PIKA EHITAMISE PEALE!
- siksaator
- Foorumi kasutaja
- Autod: VW Golf III
Anna andeks aga makist üles poole jääv osa mulle eriti ei meeldi:puzzled. Arvan, et tulemus oleks parem jäänud, kui oleks kasvõi ainult selle ülemise osa teinud klaasriides ja vaigust- oleks üleminekud ja nurgad ilusamad jäänud:). Aga see puhtalt ainult minu arvamus- mis see peakski sind kottima:D:D.
Aga igatahes kiiduväärt asju teed üldiselt- keep going;).
Aga igatahes kiiduväärt asju teed üldiselt- keep going;).