Midagi ei tule teha ümber .isegi ühtegi polti pea lühemaks tegema.Kandetald vaid laiem ja padjasegu ja ehitus teine
laius ei mängi rolli väga.kõrgus pigem aga see on sama.Ehk siis 1:1 vahetus sisuliselt.
Jah, Moss ütles õige asja ära. Ma lihtsalt olen istunud kahes autos kus olid sportistmed ning seal tõesti pigem istus nii, et pidurdades vajus keha piduri pedaali otsa. Isteasend oli nagu pingi peal.
Auto on igaljuhul aus, aga ära nahaga väga huljaks mine, võib-olla sellises olekus ongi iste ilusam?
Algselt postitas: masuurik
Ma alustasin siis täna talveperioodiga.Nimelt on uus mootor sisuliselt valmis.Ilmselt pintseldan ploki üle kah veel.Ei näe mõtet teda lahti hetkel värvimise jaoks uuesti võtta,kuna teibiga saab kohad,kuhu värv sattuma ei pea kinni katta.OLEKS jah võind osadena värvida.Plokk sealt juhtmestiku ja torude alt niikuinii eriti välja ei paista.Praegu on väga kahju ,et grammikaalu käepärast polnd.Oleks saand org ja treitud ratta kaalu võrrelda.Käes võrreldes on teine väga kerge.
Mootori poolelt üks küsimus hetkel tekkind,et kuipalju kõrge nukk peaks 0 asendis tagapool olema ning mida kõrge nukaga veel arvestada?
Hetkel siis saabgi asjaga nii alustatud,et esmalt mootor peale ja sõitma ning alles siis kere kallale.
kas see on see sama koerust(minu käest) ostetud mootor ?
Vahepeal niipalju muutunud ,et ostsime 2 uut ust autole.Parempoolsed ja musta krundiga.Kel süda hale ja tahab toetada võiks meile vasakpoolsed uksed ka müüa:).oleks kõige vajalikumad asjad olemas.Homme hommikul alustan korralike ja tugevate istmeraamide keevitamisega.Otsisin matejalid välja.25mm lai ja 35.4 mm diameetriga karpraud.Poldi läbiviigud tulevad toruga,et karpi kortsu ei tõmba pingutades.Kasutan 8sast polti .Raam hakkab istme külge kinnituma 6 poldiga.