Plokikaane hind
Plokikaane hind
-
vvalge06
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 2106 1986/vaz 2101 1972
Plokikaane hind
küsimus siis et kui palju võib maksta, 1.3 ketiga, mootori plokikaas
enda omal väike tükk väljas põlemis kabri servast ning arvan et on targem ära vahetada
[Muudetud: 6-12-2007 reiner]
enda omal väike tükk väljas põlemis kabri servast ning arvan et on targem ära vahetada
Viimati nägin kevadel Rakveres Saue tn. poes lõpumüügil komisjonimüügis olevat uut Lada plokikaant hinnaga 1100.-, komplektis olid vist ka klapid. Tegu oli siis 21011-1003015-10 kaanega, mis sobib kõigile ketiga Lada mootoritele. Kasutatud kaane hind oleneb sellest, mis kaanega kaasa saab, ehk veel korralikud nookurid, klapid või nukk peal.
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
-
cCozmonauT
- Foorumi kasutaja
- Autod: BMW V8, Pontiac V8
- Kontakt:
otsing andis sellise vastuse
http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthre ... 66#pid3035
äkki saab sealt vajaliku infot
http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthre ... 66#pid3035
äkki saab sealt vajaliku infot
-
ttuhajuhe
- Ladaklubi Auliige
- Autod: Auto puudub
Ohh kui vana teema!Vastaks küsimusele ka ära mis esitati juba eelmine aasta.
Peale ploki freesimist on pärast jube jama seda puru õlikanalist kätte saada.Selle liigse töö vältimiseks topin kõik õli avad kinni,eriti tuleb nukkvõlli määrimis kanal kinni toppida.Aga muidugi nii,et see kalts või paber freesimis tööle jalgu ei jää.Ja enne kui need tropid ära võtan keeran ploki tagurpidi,et sealne puru alla kanalitesse ei vajuks.Kui seda nuki õlitus kanalit kinni panete,siis mõelge see tuleb sealt pärast kätte ka saada.
[Muudetud: 1-15-2007 tuhajuhe]
Peale ploki freesimist on pärast jube jama seda puru õlikanalist kätte saada.Selle liigse töö vältimiseks topin kõik õli avad kinni,eriti tuleb nukkvõlli määrimis kanal kinni toppida.Aga muidugi nii,et see kalts või paber freesimis tööle jalgu ei jää.Ja enne kui need tropid ära võtan keeran ploki tagurpidi,et sealne puru alla kanalitesse ei vajuks.Kui seda nuki õlitus kanalit kinni panete,siis mõelge see tuleb sealt pärast kätte ka saada.
[Muudetud: 1-15-2007 tuhajuhe]
56506878
- Moss
- Foorumi kasutaja
- Autod: erinevad illegaalid
- Kontakt:
Just see pilu millest rääkisin. Üle suure lombi praktika on näidanud et selle minimeerimine teeb küttesegu homogeensemaks, mootor töötab efektiivsemalt ja on detonatsioonikindlam.
Natsa pilte ja võõrkeelset juttu ka illustreerimiseks: http://www.chevyhiperformance.com/techa ... nce_guide/
Natsa pilte ja võõrkeelset juttu ka illustreerimiseks: http://www.chevyhiperformance.com/techa ... nce_guide/
Mul selline küsimus: Kas freesitud plokikaane installimisel on tarvis paigaldada ka reguleeritav nukaratas (rihmaratas, mul 1.3 rihmaga). Keegi siit foorumist müüs mulle plokikaane (nime ei tea sest ta helistas mulle), nüüd kaane lähemal uurimisel selgus, et kaant on freesitud (kui palju, ei tea pole mõõtnud veel). Ta pakkus mulle küll müügiks reguleeritavat nukaratast aga ma mõtlesin et tegu tavalise kaanega ja ei pidanud seda vajalikuks. Võibolla ta mainis ka mulle, tegu freesitud kaanega aga ma siis ei pannud tähele või lihtsalt ei kuulnud.
Lada on see mis JÄÄB !
-
aArdi Soovik
- Foorumi kasutaja
- Autod: LADAd ca 60tk+1
- Kontakt:
Pakun ribidega kaant 1500kr/tk.Algselt postitas: valge06
küsimus siis et kui palju võib maksta, 1.3 ketiga, mootori plokikaas
Müüa küttepuid,osutan veoteenust 3t kandevõimega kalluriga.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
Osutan palgisaagimisteenust mobiilse lintsaekaatriga.
- PuZuP
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2106 '79
- Kontakt:
Et kuidagigi töötaks - Ei ole
Et hästi töötaks - On küll
Kui veel kaanest või plokist maha võetud on, siis muutub keti nurk piisavalt, et faasid paigast läheksid...
Ja misasi on SPORTNUKK? Ronimiseend või ?? Õppige ometi asju õigete nimedega nimetama!
Kõigepealt on vaja teada mis võlliga on tegemist - kui palju kraadi ja tõusu...
Et hästi töötaks - On küll
Kui veel kaanest või plokist maha võetud on, siis muutub keti nurk piisavalt, et faasid paigast läheksid...
Ja misasi on SPORTNUKK? Ronimiseend või ?? Õppige ometi asju õigete nimedega nimetama!
Kõigepealt on vaja teada mis võlliga on tegemist - kui palju kraadi ja tõusu...