Ise tegin kah aga valmis alles 2 tuld ja sai ka juba proovitud
Rõngad ja asjad muidu olemas aga ei ole jõudnud paigutada tuledesse. Aa veel üks küssa takistite kohta on siis 12V pealt mis teeb siis 3V aga ma panin 2 ledi põlema ühe juhtme alt. Et kas pean nüüd kaks takistit järjest panema ? Ja kas on vahet kas panen + ile või - nusele takisti vahele.
ex lõpptulemust näeb veidi hiljem. Kui saan teised valmis ja siis keeran täielikult korraks külge.
Algselt postitas: CozmonauT
grimes, kulme ära küll pane
Miks ?
Tahaks ikka panna. Sest juba see üemine koht kus on ühendus koht nende ledidega jne. See seal ei valgusta. Ja sealt tuleb läbi teibi kuma veel teist värvi
Kulmud tahaks ikka panna.
Algselt postitas: grimes
Aa veel üks küssa takistite kohta on siis 12V pealt mis teeb siis 3V aga ma panin 2 ledi põlema ühe juhtme alt. Et kas pean nüüd kaks takistit järjest panema ? Ja kas on vahet kas panen + ile või - nusele takisti vahele.
Algselt postitas: grimes Aa veel üks küssa takistite kohta on siis 12V pealt mis teeb siis 3V aga ma panin 2 ledi põlema ühe juhtme alt. Et kas pean nüüd kaks takistit järjest panema ? Ja kas on vahet kas panen + ile või - nusele takisti vahele.
Takistid tuleb paigaldada ikka enne tarbjat, st plussile.
Ja kuidas sa LED'id paigaldasid kas jadamisi või rööbiti? Kui takistiga saad LED'i jaoks õige voolu ning ühendad LED'id jadamisi siis nad hakkavad heledamalt põlema kui peab, aga kui rööbiti siis põlevad nagu peavad.
[Muudetud: 16-1-2007 reiner]
Lower your standards and you'll never be disappointed!
Aga kui paigaldadagi need inglisilmad auto esilaternatesse siis kas see mõjutab kuidagi ka pool/kaug tulesid? Sest nad ju mingil määral takistavad reflektorilt peegelduvat valgust.
Okei. No jah, kui teha ümmargustele tuledele siis ei mõjuta nii palju, aga kui teha 05/07 tuledele nagu näiteks NII (pildi leidsin dasf'i auto lehelt), et siis mõjutab rohkem vast?
tahan endale ka teha aga kas see varras peb just olema seest täis kas ta seest tühi ei või olla .
Nägin aint kahte sorti vardaid 1.) Ümmargune ja seest täis
2.) ''Kandiline'' ja seest tühi
Kummaga parem oleks teha ?
Ettetänades joala
Algselt postitas: GTA
äärmisesse oranz inglisilm suunatuleks ja sisemisse valge pargiks - poleks vajadust eraldi pargi/suunatulekobaka jaoks ja välimus saaks palju clean'im.
kas selline asi läheks ÜV-st läbi ka või ?
olen ise midagi taolist mõelnud aga teie mõte on ju veel parem .
Algselt postitas: GTA
äärmisesse oranz inglisilm suunatuleks ja sisemisse valge pargiks - poleks vajadust eraldi pargi/suunatulekobaka jaoks ja välimus saaks palju clean'im.
kas selline asi läheks ÜV-st läbi ka või ?
olen ise midagi taolist mõelnud aga teie mõte on ju veel parem .
sain nüüd teada et ÜV-st see läbi ei lähe .
Angel-eyed ei tohi sõidu ajal põleda .
nii plaan siis ledid osta angel eyes jaoks ja sooviks teada kas sellised tuled sobivad
5mm-sed
värvilised (5000+ mcd).
20 Orazi, 20 Punast, 20 Valget, 20 Sinist, 20 Rohelist
Volt: 3.2V - 3.6V
(uA): <=30
Eluaeg: 100,000 Tundi
Nurk: 25 - 35 kraadi
Algselt postitas: ROJEV
Valge
5mm läbipaistev korpus
Päripinge: 3.6V
Pärivool: kuni 100mA