http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=8152
Sellest teemast võetud tsitaadid.
Algselt postitas: motamees
Algselt postitas: Landy
Kabiinis sees klaasi taga oleva tule idee on nõme, sest hakkab raudselt sind ennast segama.
Jah, nõustun sinuga. Põhjus küll teine. Koorma pealelaadimisel varjab koorem tuled ära.
Töötuli peab olema ka keeratav.
Tookord sul oli õigus, aga argumendid valed. Tänu valedele argumentidele ei võtnud kohe õppust. Hiljem veendusin. Nüüd plaan teha isegi katuseraam/korv ja sinna külge panna töötuled. Katusekorvi vajalikkus selgus ka hiljem - metsast tulles pole kusagile saagisid ja kanistreid panna.
Algselt postitas: Landy
Imestan, et kavatsed panna rullikuta turvavööd????
Miks ometi! Need ju ebamugavad ja vähem ohutud.
[Muudetud: 11-1-2007 Landy]
Täna su seda postitust lugedes, meenus mulle hoobilt ka eelmine. Otsustasin siis kohe meetmed tarvitusele võtta.
Argumendid olid algul (nüüd oled sa seda muutnud) ikka valed. Sa ütlesid, et tavavööd on vähem ohutud. Vastan, et ei ole, kui on õieti pingutatud vööd. Seda mõeldes, meenus mule kohe, kuidas ma tahtsin ükskord midagi pardatsoki kandist liigutada ja ei ulatanud (tavavöödega sõidan päris pingul olekus - labakäsi mahub kuidagi rinna ja vöö vahele). See meenutus panigi asja paika. Nüüd oled sa isegi (parandust vaadates) seda taibanud.
Aga ükskõik, sinu märkus on arvesse võetud ja viga parandatud.
Selle "apsaka" põhjuseks oli käes olevate rullvööde mittesobimine sellele autole. Küll oli tugevdusribi ees, küll oli tooli vahel vähe ruumi. Otsisin nüüd teised turvavööd, mis ikkagi oli võimalik panna.
Andesta mu hetkeline hingenõrkus.

Aga palun Landy sptsiaal.