aga ma arvan et ploki kaane tihend läbi pole sest olex karteris õli valkjas-hall ja wedel
 aga ma arvan et ploki kaane tihend läbi pole sest olex karteris õli valkjas-hall ja wedel
    06 läheb keema
06 läheb keema
06 läheb keema
Kas asi on radiaatoris wõi termostaadis  aga ma arvan et ploki kaane tihend läbi pole sest olex karteris õli valkjas-hall ja wedel

aga ma arvan et ploki kaane tihend läbi pole sest olex karteris õli valkjas-hall ja wedel- 
            lLaurimetall
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 21061
06-l teatavasti elektriline ventilaator. kontrolli seda, kas see töötab. kui töötab võib ka ventilaatori termorelee nahkas olla. aga kas veepump ikka töötab? kontrolli ka genekarihma pingust (kui see on olemas:D)

Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha 
VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
                    VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme