Algselt postitas: Olari
saab tuua ainult selle margi juppe mis auto sul enda nime peal on
(auto passi alusel)
Kunasest selline seadus vastu võetud? Varem sia küll mida iganes tuua. Alles hiljuti sai sealt üks külgkorviga mootorratas toodud. (enne piiri lahti võetud (paak maha, korv küljest ja läks sellisel juhul varuosade alla ning ei olnud küll miskit jama)
Muidu kuidas selle originaal roolivõimu paigaldamine käib? On kellelgi mingeid kogemusi?
Algselt postitas: Laurix
ofkoors ideaalne oleks el. roolivõim...see ei koorma mootorit:rolleyes
Kuidas nii? Kui generaator rohkem voolu peab andma, siis on mootoril teda ka raskem ringi ajada ja koormab kokkuvõttes ikka umbes sama palju kui hüdroga.
.Aga mina olen mees, kes teab, kus on riiulil vedelemas Niva roolivõim koos pumbaga.Teistele aga öelda ei taha, sest äkisti viitsin ise selle peale aretada.
vazist, sul auto niigi juba liiga hea, müü parem maha see võimendi mulle:D
Aga tegelikult, kust selliseid hankida saab, kas ka Eestis neid kusagil jaemüügis leidub või peab andma sisse tellimuse, et Venemaalt toodaks?
Meskimeni seadus - Kunagi pole aega teha midagi korralikult aga alati on aega ümber teha VAZ 2105 - "kopika" värskem teised, millele vaid ühe pika joonlauaga varustatud disainerite meeskond püüdis anda veidi nooruslikuma välisilme
See roolivõim on pärit saksast toodud Niva pealt.Auto ise läks aga kummuli. Peal on saksakeelsed kirjad, nii et mitte vene toodang. Nagu mees rääkis olevat olnud piduri võimu ja kere vahel olnud mingi vahe tükk, sest muidu polevat roolikarp ära mahtunud.
VAZ-ile paigaldatakse saksa ZF roolivoim, kuid aga siiamaani maksab ta umbes 1000 EUR.
Kas keegil on alternatiiv (pildid / kirjeldus), kes mida on pandud.