Makro ja punase silikoni (mootori tihendite tegemiseks) eemaldasin, et näha all toimuvat. Teistega on niigi asi selge.
Punane silikon oli väga tugevasti kinni. Ei hakanudki kõike püüdma.

Seda teab vaid jumal taevas ... või sina ise, kui hästi hoolikalt teed.Algselt postitas: Suska
... kas siis saavad ikka kõik augud ja ääred kaitstud?
Kui see "mingi vahend" oli roostemuundur siis selle põhimõte ei olegi roostet maha võtta...sellist vahendit ei olegi olemas mis rooste ise maha võtaks vaid alguses tuleb rooste mehaaniliselt eemaldada (tavalisest liivapaberiga hõõrumisest palju parem varjant on relaka küljes käiv lamell- või traatketas) ja peale mehaanilist eemaldamist tuleb see koht üle teha roostemuunduriga, sest siis see muudab rooste stabiilseteks raua ühendiks mida on võimalik üle värvida.Algselt postitas: matzz
ennem kere pahteldamist just, ostsin täna mingi vahendi, tegin sellega üle aga väga hästi ei tunudunud asi küll töötavat mõnestkohast võttis maha natuke aga teisest kus rohkem oli sealt ei võtnud, ma arvan et lihvpaberiga lihtsam roostet eemaldada.
Jah, see ongi roostemuundur või roostesurm, kuidas keegi teda nimetab...Kui rooste on mehaaniliselt niipalju eemaldatud kui võimalik, siis kannad roostesurma peale ja see muundab selle viimase roostejäägi ära mis mehaanilise rooste eemaldamisega kätte ei saanud. Ja kindlasti tee ikka muundajaga üle enne kui pahtli peale paned, kuid kõige parem oleks veel kui enne pahtlit krundi ka peale lased ning sinna peale pahtel.Algselt postitas: matzz
Järelikult olen selle aine otstarbest valesti aru saanud, kui ma rooste maha nühin kas siis ennem pahteldamist on mõtet sellega üle käia ? Lisasin siis pildi kah millinne see pudel väljanäeb, seal teistelpiltidel näha ka, mida ta teeb nagu. Osaliselt tegi küll metalli puhtaks minumeelest, aga las targemad räägivad kuidas asi tegelikult käib.
Lisan pildi lingi aine pudelist :Link
No pole just päris nii pikk vahe...Algselt postitas: Moss
Nüüd paluks ... ooteajaga nii 2...3 aastat![]()