Rojev pane viinad ja õlled külma
Vigursõidupäev 11. juuni 2011. <Listatud ajatabel ja pildid>
Vigursõidupäev 11. juuni 2011. <Listatud ajatabel ja pildid>
Tänud poisid - undu (ajavõtmisel), aargo (stardijoonel), sansa ( platsil). Tänud ka neile kes tegid kerget jooksu platsil et tuule maha aetud pulgad oma kohtadele sättida.
Oli hirm, et üksi ma sellest üritusest jagu ei saa. Unustasin korraks, mis on Ladaklubi - "ABIKS IKKA".
Ei oska ennast õigesti väljendada, teen seda kahe sõnaga - Tänud, Ladaklubi!!!
Oli hirm, et üksi ma sellest üritusest jagu ei saa. Unustasin korraks, mis on Ladaklubi - "ABIKS IKKA".
Ei oska ennast õigesti väljendada, teen seda kahe sõnaga - Tänud, Ladaklubi!!!
Kirjutan suvaliselt, kuulmise järgi!
-
mMikk
- Ladaklubi Liige
- Autod: VIS 23464-10
Kahjuks on suvi mul jubedalt kiire aeg ja ürituse lõpuni olla ei saanud. Juba esimene rada oli tegelikult seekord üpris kiireks sõiduks mõeldud. Ja mul oli hea tõdeda, et auto laiust oskan hinnata, aga vot pöörderaadiuse olen küll ära unustanud. Ja käsi on ikka ka päris kõver(minu käe pikkuse juures oleks võinud selle filtri sinna sarve otsa juba riputada
)
Kuna väljaspool arvestust võistelda ei lastud, siis kasutasin seekord rajal ka viiendat käiku.
Tegelikult loomulikult kiirused nii suureks ei läinud, aga selle pikka sirge lõpuks, said ilmselt nii mõnedki suurema kiiruse ülesse kui Rapla kardikal
Ja hea meel on tõdeda, et meil seltskonda ka noori juurde lisandub.
Tubli töö jällegi Rojevi poolt. Olen erinevaid vigureid näinud, aga tema radasid on alati huvitav sõita.
Kuna väljaspool arvestust võistelda ei lastud, siis kasutasin seekord rajal ka viiendat käiku.
Ja hea meel on tõdeda, et meil seltskonda ka noori juurde lisandub.
Tubli töö jällegi Rojevi poolt. Olen erinevaid vigureid näinud, aga tema radasid on alati huvitav sõita.
-
mmastermind
- Foorumi kasutaja
Lisan ajatabeli ja kohe täidan ka punktitabeli!
Ajatabelis väike aps ka sees. Nimelt Sansa lõpptulemus peaks olema 6, mitte 5 nagu Via'l.. Excel pani pange ja hetkel ei viitsi uuesti hakata aegu sisse toksima..
Aga inimesed, mis teil viga on? Miks te vigurit sõitma ei tulnud? Ilm oli super, mõlemad rajad viimasepeal, osavõtutasu väike.. Kahju on sellest..
Üritus oli vägev nagu ikka. Suured tänud Rojevile! Loodan, et see vähene osavõtjate arv ei takista sind järgmine aasta juba traditsiooniks saanud üritust korraldamast!
Aitäh!

Ajatabelis väike aps ka sees. Nimelt Sansa lõpptulemus peaks olema 6, mitte 5 nagu Via'l.. Excel pani pange ja hetkel ei viitsi uuesti hakata aegu sisse toksima..
Aga inimesed, mis teil viga on? Miks te vigurit sõitma ei tulnud? Ilm oli super, mõlemad rajad viimasepeal, osavõtutasu väike.. Kahju on sellest..
Üritus oli vägev nagu ikka. Suured tänud Rojevile! Loodan, et see vähene osavõtjate arv ei takista sind järgmine aasta juba traditsiooniks saanud üritust korraldamast!
Aitäh!
Lower your standards and you'll never be disappointed!