Loodan, et teema on õiges kohas. Ei hakkaks siin väga pikalt lobisema kõikidest detailidest.
Otsin taga oma nimel olevat autot:
* VAZ 2101
* REG nr: 453 GAF
* 1976 a
* 1.2, 43kw
* Tehasetähis: 21012016293
Viimati liikus seaduslikult see auto teedel 1998 aastal. Sellest ajast saadik kuni tänaseni, peaks olema see seisnud auto.
Auto arvatavalt sattunud kellegi kolmanda isiku kätte, koos auto, võtmete ja originaal dokumentidega. Kui jutt tõele vastab, võib auto eeldatavalt asuda kuskil VÕRUMAAL (kes teab, võibolla on hoopis kuskil mujal). Auto võis edasi liikuda 2011 kuni 2012 aastatel.
Isik, kes selle auto edasi parseldas, oli Kulno Eding. Auto võis asuda kas Elvas (seal need auto24 pildid tehtud) või oli see juba kuskile Võrumaale taluhoovi viidud vahepeal ja auto läks edasi nendest kohtadest.
Kulno Edingu poolne müügikuuutus antud autost Auto24-s:
http://www.auto24.ee/used/529331
Pilt Autost:

Kahjuks Kulno Eding hoiab minust eemale, ei tea tema sellest autost eriti midagi, ei tea tema nö uue "ostja" nime, telefoninumbrit ega aadressi. Lisaks ei teinud ta ka mingeid müügilepinguid jne. Ühesõnaga kui toru vastu võtab, räägib kõgest muust peale auto ja vabandusi on võtta niiet võhe pole, et miks infot ei ole või miks anda ei saa.
Lisaks antud isik tegeleb pidevalt autode ostu-müügiga. Enamasti tegu vanade autodega, nagu VAZ, LADA, GAZ; lisaks ka vanad USA autod, lisaks Chryslerid, ja MB autod (seal 00 aasta omad kuni vanad haruldlused, näiteks SEL, W114, G klass, SLC jne).
Igatahes nii: mina olen tänaseni selle auto omanik ning ma otsin oma autot taga.
Kui Teil on mingit infot, kus võiks auto asuda, palun võtke ühendust.
Kui Teil on infot, et teate, kes autot kasutab või kelle garaažis see seisab, palun võtke ühendust.
Kui hoopis keegi foorumi kasutaja on selle auto soetanud, palun võtke ühendust.
Või kui see auto on kellegi Teie sõprade/tuttavate käes, palun võtke minuga ühendust.
Kontakt:
Andrus
+37253861407
või
e-mail: quattrors6t@gmail.com
Ise asun Tartus.
Loodan, et antud teemast on kasu ja ma saan kontakti inimesega, kelle käes hetkel auto reaalselt on ja me ajaksime selle inimesega probleemsed asjad omavahel korda.
Tänan.