Kogu pidulik sündmus
Selline auto siis:

Tulevikus on lisagi tulemas:
Venelastel oli vankelmootor juba enne sinu sündi kasutusel ja seda siiamaani. Need on paigaldatud eriteenistuse Ladadele (011 ,06 ,08 ,09). Vankel on tavaliste r-mootori gabariitide juures r-dest võimsuselt peajagu üle ,aga ökonoomsusega eriti ei hiilga. Siit ka põhjus ,miks me neist suurt midagi ei tea. Seeriasse ,st.tavakasutajale jõuab neid väga vähe ,sest 1.saaste on liiga suur ja 2.kasutamine käib tasku peale. Vene vankelmootorist oli juttu kunagi TM-s.Täpselt ei mäleta nr.-t ,aga lugege poisid ,see on palju väärtuslikum ajakiri kui kuivalt autosid täistopitud Auto Leht või -Bild.Algselt postitas: kenu
Nojah, tehasest tuleb ka aru saada, ellujäämise nimel on vaja teha lada kallal samuti japsilikku pedetuuningut analoogselt teiste autofirmadega. Autode väliskuju on küll igatekanti muudetud, seal ei ole enam midagi teha.
Kui panna kõrvuti kaasaegne plekkkäkerdis ja kunagine lipulaev mustang või cadillac, siis on selgelt näha autodisaini meeletu allakäik
Insenerid võiksid küll rohkem tegeleda jõuallika arendamisega -- ottomootor on ajast ja arust, umbes nagu arvelaud või felix kontoris. Kas tõesti ei suudeta normaalset wankelit välja töötada, vesinikust ja elektrist ma parem ei räägi.
140hobust, mmm=) kui ma sain õieti aru, siis need kiirenduse jne testid on tehtud täismassiga. Kui see on nii siis need numbrid ei ole üldsegi halvad. Olen uskunud alati rootormootorisse. Muide unustasid mainida, et rootor mootor on ka oma suuruse poolest palju palju etem. Kuna mootoriruum võtab tavaliselt autost suhteliselt suure osa ära, siis rootoriga masinal on palju rohkem ruumi, kas siis reisijatele või pagasile. Siiski arvan et rootor võib oma revolutsiooniga hakkama saada veel enne nafta otsa lõppemist. Näiteks Mazda RX-8'l läheb minuteada vägagi hästi, pole kuulda olnud et need töökindluse pärast teeäärde on jäänud.Algselt postitas: logman
Auto:21079. Mootor:4132 / Auto:2108-91. Mootor:415
2 kambrit ,1308ccm / 2 kambrit ,1308ccm
140hj, auto täismass 1430kg / 140hj, auto täismass 1050kg
180km/h max / 200km/h max
0-100 9sek / 0-100 8sek
kulu: 90km/h 9,5l / kulu: 90km/h 7l
120km/h 12,5 / 120km/h 10l
TM 8/2003 lk44-47.
Venemaal on ka sellega algust tehtud, tõsi plekki või plasti pole veel jõutud ja tõenäoliselt ei jõuta ka, aga siiski...Mõtlen, et kui vene autotööstusest tuleks omade vahenditega välja mingi Maybachi konkurent, siis hakkaksin ma Venemaad kartma! Niiet hetkel on kõik korras=)
Aiai, no kui "Tsarskaja ohhoota" juhtub tõepoolest kuskil ära tegema maybachile, siis Kalinakese üle ei tasu eriti naerda, muidu pärast kahetseme=P Siiski jään siiralt uskuma, et kõigi nende kallite ehitusmaterjalidega ei saavutata seda tulemust mis euroopas, st kvaliteet jääb ikka venepäraseks.Algselt postitas: MelVenemaal on ka sellega algust tehtud, tõsi plekki või plasti pole veel jõutud ja tõenäoliselt ei jõuta ka, aga siiski...Mõtlen, et kui vene autotööstusest tuleks omade vahenditega välja mingi Maybachi konkurent, siis hakkaksin ma Venemaad kartma! Niiet hetkel on kõik korras=)
Selle aasta Tehnika Maailma 8-s numbris kirjutab Russo-Baltist ja väikesest rühmast, kes on loonud visiooni tänapäevasest Russo-Baltist. Plaani nimi on "Tsarskaja ohhota" - see mõiste ise juba ütleb, millega tegu
Terve plaan on äärmiselt omapärane (vene-pärane) - loodaks auto, mida oleks kohatu võrrelda Maybachi või Rolls-Royce-iga. Näiteks auto interjöör - istmed on kopranahast põrandal aga karunahk, materjale nagu puit või titaan on targem mitte mainida;)