Kas keegi teeks VT-d
Kas keegi teeks VT-d
- siim789
- Foorumi kasutaja
- Autod: Vaz 2107 90a, Ford Taunus 81a, BMW e39 530dA Touring 00a
Kas keegi teeks VT-d
Et siis äkki kellelgi oleks aega ja viitsimist teha minu autole virtuaaltuningut. Spoilaring ilusti ümber panna. Tahaks näha umbes kuidas selline asi siksile sobib... võibolla suvel plaanis reaalselt selline asi teoks teha.
http://www.hot.ee/werty789
et siit siis P13, P14 ja P15(üritan kohe üles pana)
http://www.hot.ee/werty789
et siit siis P13, P14 ja P15(üritan kohe üles pana)
-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !
- siim789
- Foorumi kasutaja
ei...hästi panete 
ega ma siis juppe ei tahtnud jagada
soov oli näha kuidas mu lada spoileriringiga välja näeb, et kas tasub selline asi külge panna või on niisama ikka ilusam
krt jh...paistab, et uue teema tegin ilmaasjata... VT piltide alla oleks see küsimus sobinud, algul mõtlesin, et sinna pannakse ainult pilte üles ja ei mingeid küsimusi

ega ma siis juppe ei tahtnud jagada

soov oli näha kuidas mu lada spoileriringiga välja näeb, et kas tasub selline asi külge panna või on niisama ikka ilusam
krt jh...paistab, et uue teema tegin ilmaasjata... VT piltide alla oleks see küsimus sobinud, algul mõtlesin, et sinna pannakse ainult pilte üles ja ei mingeid küsimusi

-
mmoosmoosik
- Foorumi kasutaja
- Autod: ei ainsatki ladat enam !
siimule siis niipalju et ei näe parem välja igal juhul
ja grimesele et kle mees kas sa ikka ladat näinud oled ilma rattata. vaata kuhu sa tagaamordi panid
:D:D
edit: siimule siis veel et vaata enne kui tuunima hakkad tuleb kap. remont teha. auto tulebki pulkadeks ära võtta ning tellistele või pukkidele panna seisma. sellega on ka algust tehtud ning kõik aitavad sind selle juures. palju see vt päriselust ikka erineb
ja grimesele et kle mees kas sa ikka ladat näinud oled ilma rattata. vaata kuhu sa tagaamordi panid

edit: siimule siis veel et vaata enne kui tuunima hakkad tuleb kap. remont teha. auto tulebki pulkadeks ära võtta ning tellistele või pukkidele panna seisma. sellega on ka algust tehtud ning kõik aitavad sind selle juures. palju see vt päriselust ikka erineb

- siim789
- Foorumi kasutaja
remont tuleb muidugi enne... karbid ja mõni ukseplekk olemas juba, keevitus kah aga vahetamiseks läheb alles kevade lõpul... mootoris kah klapisääretihendid vahetasin äsja ära. pukkidele teda nüüd küll panema ei hakka.Algselt postitas: moosmoosik
siimule siis niipalju et ei näe parem välja igal juhul
edit: siimule siis veel et vaata enne kui tuunima hakkad tuleb kap. remont teha. auto tulebki pulkadeks ära võtta ning tellistele või pukkidele panna seisma. sellega on ka algust tehtud ning kõik aitavad sind selle juures. palju see vt päriselust ikka erineb![]()
aga lihtsalt mõtlesin, et äkki sobivad spoilerid alla ja seepärast oleks tahd visuaalselt näha

vähemalt ühe arvamuse sain

- siim789
- Foorumi kasutaja
Mina kasutasin Adobe photoshop-i ja suutsin sellise tulemuse saada. Aga kui paintshop-iga tahad teha, siis tundub, et asi käib hoopis lihtsamalt, kui photoshopi-s. Leidsin netist sellise juhendi: http://graphicssoft.about.com/od/paints ... hanger.htm