tere kaasmüttajad

tere kaasmüttajad

Kõik 4x4 seonduv
Vasta
k
kulgur
Suletud kasutaja

tere kaasmüttajad

Postitus Postitas kulgur »

Nii,et leitsin enndale sobiva foorumi kus minulaatsed mehed juba ees.Olen nivaga sõitnud paar aastat metsipidi ja nüüd väsis vana isend juba väga ära ja pakutakse teist nivat(vajab kõpitsemist veits aga sõidab)hinnaks muidugi aind 1500 eeku.Või käia tunnduvalt rohkem välja ja osta tutikas niva aga olen kuulnud,et uued pidid suht nõrgad olema.Jään teie soovitusi ootama mis teha ja loodan,et võttate mind oma meeldivasse punti.
Kasutaja avatar
Landy
Foorumi kasutaja
Autod: Oli kunagi Niva 2121
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Algselt postitas: kulgur
Nii,et leitsin enndale sobiva foorumi kus minulaatsed mehed juba ees.Olen nivaga sõitnud paar aastat metsipidi ja nüüd väsis vana isend juba väga ära
Tere mudalemb!
Kas oled eelmist autot nö. arendanud ka või lihtsalt tehase kondistsioonis ringi põristanud.
Mis vanaga juhtus- kas väsis kere ära või andis mõni muu oluline koht otsad?

Kust kandi metsaradadelt sind siis leida võime?
Pakutakse teist nivat(vajab kõpitsemist veits aga sõidab)hinnaks muidugi aind 1500 eeku.Või käia tunnduvalt rohkem välja ja osta tutikas niva aga olen kuulnud,et uued pidid suht nõrgad olema.
Kõik sõltub sellest, mis konditsionis see masin on ja palju seda "kõpitsemist" on vaja teha. Samas võiks selle raha eest kavsõi varuosadeks ära osta. Pead ise reaaalset hindama, kas oled võimeline kahest masinast ühe korrliku "kokku lappama".

Kui saaks sellest uuest doonorautost väheke täpsema ülevaate ja pildigi liskaks oleks lihtasam nõu anda.
Jään teie soovitusi ootama mis teha ja loodan,et võttate mind oma meeldivasse punti.
Oled teretulnud koos teistega metsateid mõõtma ja ka Garage meetingutel osalema.
Uuri ka Land Roveri klubi tegemisi!
Kristjan (+372)5010599
-----------------------------------------------------------
Oli kord Niva - http://www.landy.ee/niva/
c
chp
Foorumi kasutaja
Autod: informatsiooni kogumine,varuosade ost-müük

Postitus Postitas chp »

Ise olen sõitnud nii vanema,uuema kui ka kõige uuemaga...ehk siis 2121, 21213 ja 21214. Fakt on see, et mida uuem - seda keerulisem. Kõikvõimalikud väiksesed mõtetud pisiasjad mis panevad siiski pead sügama. Kui tagantjärgi mõelda, siis oleks loogilisem olnud vanemat niivurit elus hoida kui uuem osta. Samas kui sa tõesti 1500 raha eest niivuri saad, siis pole ju pikka mõtlemist.
k
kaiz
Suletud kasutaja

Postitus Postitas kaiz »

Juba vana armatuurlaud on ilusam, :spin mis veel muust rääkida.
4
4wd
Suletud kasutaja

Postitus Postitas 4wd »

Kui hind 1500,- siis palju autost järgi jäänd on.
Mis aasta masin see on?
k
kulgur
Suletud kasutaja

Postitus Postitas kulgur »

lähen teen homme pildid ja panen siia üles ja landy ma müttan tartu kandi metsades enamjaolt. vanal nival kere hakas ära kustuma.
Vasta