Ostsin endale ka sellise. Töötab korrralikult, miski ei takerdu ei kiilu kinni jne. Igatahes mina ei oska küll aru saada, mis nii lihtsal asjal nagu tungraud saaks 2500 kroonise originaali puhul parem olla. Soovitan soojalt
Sai takseeritud täna poes tutikat ABT tungi...surmani täpselt sama ehitus...ja samad jupid paistavad isegi...värv vaid kollane ja tald natu teise kujuga...ja ka HIND teise kujuga..tuhat ja kaksada kopikatega...aga kuna samane Farmer`s endal suht isukaid asju üle elanud siis ei kurda.. )
Talvel oli meil küll selle farmeriga jama rohkem kui rubla eest. Külmus teine kinni ja koguaeg pidi autos soojendama:sein. Aga see on rohkem niiskuse ja külma viga. Muidu väga hea asi.
Algselt postitas: C202
Talvel oli meil küll selle farmeriga jama rohkem kui rubla eest. Külmus teine kinni ja koguaeg pidi autos soojendama:sein. Aga see on rohkem niiskuse ja külma viga. Muidu väga hea asi.
See on sellest, et kõik latttungrauad vajavas peale tõsist kasutamist ka puhastamist-õlitamist. Seda tootjast/müüjast sõltumata.
Kas sel tungraual kinnitus karbi alla sama nagu niva originaalil.Ma siiamaani sain originaaliga hakkama aga eelmisel metsaskäigul jäi originaal lühikeseks ja oli oma jagu jama,et autot kätte saada mülkast.
Algselt postitas: 2121
Kas sel tungraual kinnitus karbi alla sama nagu niva originaalil.Ma siiamaani sain originaaliga hakkama aga eelmisel metsaskäigul jäi originaal lühikeseks ja oli oma jagu jama,et autot kätte saada mülkast.
Ei ole sllinenagu originaalil, vaid on pikk ja lame käpp,mille saab kas kaitserua või küljetoru all panna.
Samas on olemas võimalus, et teed ise käpa külge poldiga kinnitava vastava rakise.
Kui auto kinni, siis reeglina on nende originaal tõstekohtadeni pääs üsna keeruline ja üsna kähku kipuvad nad ka deformeeruuma seal kõhu all.