Rabaliiga.Mis see on?
Rabaliiga.Mis see on?
-
vvazist
- Foorumi kasutaja
- Autod: 07, 2x05, kastiga Niva, Pobeda, Volvo V70
Rabaliiga.Mis see on?
Korra on siin foorumis kirjutatud rabaliigast, mis pidavat koosnema Võhma entusiastidest. Nüüd olid ka pildid rally.ee.. üleval. Tundub põnev seltskond olevat. Kas keegi ehk siinkirjutajatest on sellega seotud, või või teab kuidas meestega sidet saada? Või kas võõrad on teretulnud? Meil siin Libatses (pärnumaal) kah mõned entusiastid, kes korraldavad mõnd üritust.
-
ttuhajuhe
- Ladaklubi Auliige
- Autod: Auto puudub
seal nad tegid omad eeskirjad tehnikas.Muidu sõidab jälle rahakott mitte meesAlgselt postitas: reiner
Ma pole siiamaani aru saanud, et millega nad tegelevad? Tahavad nad käima ajada sellist mosseliiga sarnast asja? Ehk siis ladaliiga, sest rally.ee piltide peal ma muid autosid ei silmanud kui ladasid.
56506878
-
zZZZ
- Foorumi kasutaja
- Autod: Lada 2101
RABA LIIGA
Ajalugu: algus sai tehtud 2005a talvel ja mõte oli lihtsalt jäärada sõita. Hangitud said 4 tagaveolist ladat ja plaaniks oli veidi fun'ida. l aasta tegime ainult ühe võiduajamise ja kõigile meeldis. Mõte hakkas liikuma 2006a talveks natuke rohkem autosid (ladad ja mossed) ja sõite. Sõitsime 10 etappi ja tavaliselt oli kohal vähemalt 10 autot. Oli ka mossesid aga need ei pääsenud tagant poolt löögile. Etapp koosnes kvalifikatsioonist, kui stardijärjekord selge võis 25 ringiline sõit alata. Rehvidest olid keelatud piigid. Autod pidid olema originaalid.
Kuigi asi toimis, pidasime vajalikuks teha koosoleku, kus panna paika reeglid (autod, rehvid, mootorid ja võistluskord).
Plaan oli teha võistlus võrdsemaks 2007a "talveks". Kokku on nüüdseks 22 autot, kõik ladad ja plaanis on seda arvu mitte suurendada. Aga noh eks seda näitab aeg.
Kuigi veel ei ole talve siis sai mõte teha üks sõit kuival pinnasel ja see oli päris tore üritus. Video läheb ülesse ka toru`sse. Pildid rally.ee`s on presentasioonilt.
Lugupidamisega: KOKSVERE LADA TEAM
Kuigi asi toimis, pidasime vajalikuks teha koosoleku, kus panna paika reeglid (autod, rehvid, mootorid ja võistluskord).
Plaan oli teha võistlus võrdsemaks 2007a "talveks". Kokku on nüüdseks 22 autot, kõik ladad ja plaanis on seda arvu mitte suurendada. Aga noh eks seda näitab aeg.
Kuigi veel ei ole talve siis sai mõte teha üks sõit kuival pinnasel ja see oli päris tore üritus. Video läheb ülesse ka toru`sse. Pildid rally.ee`s on presentasioonilt.
Lugupidamisega: KOKSVERE LADA TEAM
-
zZZZ
- Foorumi kasutaja
Torus on olemas "V6hmaRabaLiiga2006aMeenutus50.2mb.wmv" , mis peaks natuke meenutama eelmist hooaega, kuid mingisugune kokkuvõte eelmise hooaja sõitudest on Torus nimega "V6hma raba rally championship- VRRC (by sipelgas2) 41,6mb.wmv".Algselt postitas: Raxo
Torus nimega "V6hma raba rally championship- VRRC (by sipelgas2) 41,6mb.wmv"
Peaks vist olema see.
Hetkel käimas 30.detsembril toimunud sigalarally video convertimine.
-
zZZZ
- Foorumi kasutaja
Videod olid mõeldud algselt neile, kes Rabaliiga“ga kokku puutusid. Ma usun siiralt Sind rainer, et oled parem monteerija ja oskad paremini neid videosi teha kui meie, ning siis pole sul probleem ka need lipud ja efektid ja muusika ära kustutada. Igatahes jään/jääme ootama teoseid.....Algselt postitas: reiner
Aga videote monteeriale ütleks seda, et vähem effekte ja rohkem sõitu. Mis mõte on näidata kuidas keegi 10 korda stardi lippu vehib?

Valmis on saanud ?SigalaRally_30detsember2006(Raba-Liiga)226mb.wmv? (ilma effekti-, muusika- ja mix“ideta), mis on torus (ftp.toru.ee) üleval.
Esiteks:P ma pole rainer. Olen reiner.
Ma ei tahtnud sellega seda öelda, et ma parem monteeria olen. Olen küll sellega tegelenud, aga see ei tähenda nüüd seda, et ma hakkan juba monteeritud videot uuesti monteerima:lol
Videod mulle meeldisid, aga lihtsalt mõnes kohas oli effektidega üle pingutatud...
See selleks.
Kohe saab tõmmatud uus video...
Igatahes on hea vaadata, et inimesed tegutsevad Ladadega nii usinalt nagu teiegi. Selliseid võiks rohkem olla. Edu teile.
Ma ei tahtnud sellega seda öelda, et ma parem monteeria olen. Olen küll sellega tegelenud, aga see ei tähenda nüüd seda, et ma hakkan juba monteeritud videot uuesti monteerima:lol
Videod mulle meeldisid, aga lihtsalt mõnes kohas oli effektidega üle pingutatud...
See selleks.
Kohe saab tõmmatud uus video...
Igatahes on hea vaadata, et inimesed tegutsevad Ladadega nii usinalt nagu teiegi. Selliseid võiks rohkem olla. Edu teile.
Lower your standards and you'll never be disappointed!
-
kkiirescorpa
- Suletud kasutaja
-
oonuuno
- Foorumi kasutaja
- Autod: Auto puudub
Ei ole tegu sama asjaga. Raba Liiga on mõeldud rohkem talvise üritusena,s.t jäärada. Niipalju veel et Raba Liigas on turvalisusele väga palju rõhku pandud, pea kõigil 20-nel autol kes see hooaeg osalevad on paigaldatud turvapuur,korvistmed ja rihmad, on ka kehtestatu konkreedsed reeglid ning iga etapi kohta võistlusjuhend.