Mis loomad need?

Mis loomad need?

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
Vasta
a
Arvos
Foorumi kasutaja
Autod: 2105, Volvo V70, Mazda 6 BMW 740Individual, mõned Transitid, mõned JAWA-d ja MF70-d ja ZIL-131

Mis loomad need?

Postitus Postitas Arvos »

Tere,
Kusagilt on tekkinud mingi tegelane kes paistab võtvat kõike enese järgi. Jättis nagu väga õhku täis mulje. Keegi stiivenz - Registreerunud:13-2-2012
Leidsin tema auto müügikuulutuse. Siin ta on: http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=29027

Tekst kuulutuses :...kellel tõsine huvi, helistagu ja tulgu vaadaku üle, tilganäppijatega ei viitsi tegemist teha !...

Ehk seletaks see tegelane mis asjapulgad need tilganäppijad on? Või on kellelgi veel oskust seda teha? Või laseks tegelane enne õhu välja kui tuleb regama ja autot müüma?

Ette tänades lugupidamisega,
Arvos.
Üks VAZ peab autopargi hulgas alati olema.
Kasutaja avatar
kristjan92
Ladaklubi Liige
Autod: Lada Nova 21053 92' , Seat Cordoba 01'

Postitus Postitas kristjan92 »

Eks need tilganäppijad ühed kõvatajad ole.Ehk tulen ostan , teen ja mida kõike kokku ei lubata :) (Need on need vennikesed, kes lubavad/broneerivad/tingivad aga jäävad siiski ainult jutumeesteks).
Tehnika lolli käes on vanaraud!
Autosõit on nagu keeleoskus – seda tuleb praktiseerida; lõputult praktiseerida.
e
Elts
Autod: 2107(1991);21083(1997)
Kontakt:

Postitus Postitas Elts »

Juba päeval soovisin seda kuulutust kommenteerida aga müügikuulutusi ei saa ju.
Kui tõsine soov müüa autot, siis juba võiks nii palju tahtmist ja viitsimist olla, et kuulutusse kindlasti pildi leiaks.
Ausaltöeldes ei tekita ilma pildita automüügi kuulutus minus vähimatki huvi. Antud kuulutus on juba ainuüksi kuulutuse tekstiga väga labane ja üleolev. Umbes nii,et ma ei viitsi mingit pilti teha aga kui huvi on sis roni kohale ja vaata. Miks peaks teisest eesti otsast sõitma kohale,et autot näha. Mõnikord ütleb pilt rohkem kui pikk rida mõttetuid sõnu.
Mina pooldaks sellised kuulutused lihtsalt kustutada.
Kasutaja avatar
Kytt
Ladaklubi Juhatus
Autod: 4x2102, Jeep & Toyota

Postitus Postitas Kytt »

Kustutatud ja mitte suhtumise vaid selle pärast, et kuulutus ei vastanud reeglitele, reeglid võib leida ostu-müügi teema esimesest postitusest või siit: http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=26281
e
exideN
Foorumi kasutaja
Autod: Vaz 2103

Postitus Postitas exideN »

t
tiit
Foorumi kasutaja
Autod: 21083 1995
Kontakt:

Postitus Postitas tiit »

No ma arvan et see inimene tahab ainult dok-e
Kasutaja avatar
Kytt
Ladaklubi Juhatus
Autod: 4x2102, Jeep & Toyota

Postitus Postitas Kytt »

Tõenäoliselt dokke vaja jah. Kuna vaid dokumentide ost/müük foorumis keelatud, siis tegu vägagi JOKK kuulutusega
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja
Autod: 2107, 2101

Postitus Postitas ToM »

Kytt kirjutas:Tõenäoliselt dokke vaja jah. Kuna vaid dokumentide ost/müük foorumis keelatud, siis tegu vägagi JOKK kuulutusega
Dokude ost põhimõtteliselt on ka üsna jokk http://www.mnt.ee/public/romu25072011.pdf
m'kay
Kasutaja avatar
kapa
Foorumi kasutaja
Autod: 2x2105

Postitus Postitas kapa »

Nende piltidega kuulutuses on nii, et...
Kui sa ikka kaupa müüa ei taha, no ära siis müü! Tehakse tühi kuulutus, ei juttu, ei pilte, on vaid (tavaliselt väga vigases eesti keeles) müügiobjekt ja pannakse telefoninumber ala "Tule ja osta kui tõesti nii väga tahad..." No andke andeks, härrad-prouad, aga mis peaks mind tõmbama ostma sinu kaupa? Ja mis suhtumisega tulen ma sinuga äri tegema, kui sa kirjutad kuulutusse, et "tilganäppijatega ei viitsi tegemist teha"? Selge see, et ma ei vaevugi sellistele meestele-naistele oma telefoniarvet kulutama. Ma ei pea sinust suurt lugu juba siis, kui sa kirjavahemärke ei vaevu kuulutusse panema.
Meil on turumajandus ja kes müüa tahab, peab oskama müüa.

Sorry, sõbrad, aga kuna tuhnin juba viimased 5 kuud autokuulutustes ja kui jälle satud mõne "sellise" otsa, siis ajab ikka (veel) vihale küll. :mad:
Teeme tööd aeglaselt, aga see-eest sitasti...
Vasta