K: velgede värvimine
- RagnarM
- Foorumi kasutaja
- Autod: vaz 2105 export
Küsimus siis tekkis sellepõhjal et tahax ise veljed ära lihvida ning ka üle kruntida, värvida (püssiga).
seepärast tahtisn küsida , kuidas ma rehvi pealt maha saan ja pärast peale tagasi ? on ültse kuidagi võimalik ?:rolleyes
sorri ! et nii loll olen.
seepärast tahtisn küsida , kuidas ma rehvi pealt maha saan ja pärast peale tagasi ? on ültse kuidagi võimalik ?:rolleyes
sorri ! et nii loll olen.
-
aando
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2101, 2102, 2108, Niva; Skif
Kui suur soov ise nokitseda, siis saab veljelt maha ka kasutades lühikest vinklijuppi, kaht kummiheeblit ja suurt vasarat/kuvaldat. Vinkli ja vasara abil lööd rehvi randid mõlemalt velje poolelt lahti, seejärel kangutad 2 heebli abil rehvi üle velje serva. Suur oht velge ja rehvi vigastada ning võib võtta omajagu aega. Rehvitöökoda säästab närve ja aega.
Jõud taga, peab minema.
-
mMel
- Ladaklubi Liige
- Autod: 3x fwd, 5x rwd
http://www.youtube.com/watch?v=UrbxQxCARuc
Alguses nähtava autoga peale sõitmise asemel saabki kuvaldat kasutada.
Peale panekul ei pea alumist serva haamriga taguma, vaid tõmbad ka heebliga peale.
Kui varem pole teinud, siis esimesel korral võib kuratlikult raske olla - läheb vaja palju jõudu. Kui nipid selged, siis kõige hullem pole. Samuti on suur erinevus kummide vahel, mõni nö venib kergemine, teine on nii jäiga servaga, et ei taha sugugi üle velje tulla.
Alguses nähtava autoga peale sõitmise asemel saabki kuvaldat kasutada.
Peale panekul ei pea alumist serva haamriga taguma, vaid tõmbad ka heebliga peale.
Kui varem pole teinud, siis esimesel korral võib kuratlikult raske olla - läheb vaja palju jõudu. Kui nipid selged, siis kõige hullem pole. Samuti on suur erinevus kummide vahel, mõni nö venib kergemine, teine on nii jäiga servaga, et ei taha sugugi üle velje tulla.
Ei saa kurta, mul enamus rehve käsitsi peale pandud ja maha võetud. Just rohkem aja kokkuhoiu mõttes ja viitsimatuses järjekorras passida. Veljed jäävad sirgeks ja rehvid terveks. Seda sama ei saa muidugi 13"-ga rääkida. Mida suurem velg, seda kergemini peale ja maha saab. Pealepanekul vahel abiks käivituseeter vms. ja tuli, kui muidu ei saa.
Ja natuke nagu kahju raisata raha sellistele rehvidele, mis ongi kulutamiseks(vahepeal ikka on selliseid vaja).
Ja natuke nagu kahju raisata raha sellistele rehvidele, mis ongi kulutamiseks(vahepeal ikka on selliseid vaja).
.._____
./_____\ -KOPIKAS
(OIIIIIIO)
.U........U
./_____\ -KOPIKAS

(OIIIIIIO)
.U........U