Ühel päeval peale kooli rääkisime klassivennaga autodest. Siis liikus jutt kuidagi ?iguli peale. Seejärel tuli tal meelde üks ?iguli, mis põhimõtteliselt müüa on. Suurt ei osanud ta mulle öelda, lubas mulle nv-l helistada ning autost pilte teha. Rääkis küll seda, et teab seda autot terve oma elu ning see on ühe omaniku käes olnud. Eile siis rääkisin temaga pikalt, pinnisin auto välimuse kohta.
Millised on stanged, kas katusel on õhutusavad? Mis on mootor, millised näevad välja tagatuled? Seejärel mõistsin, et eks ta siis 21011 ole - pildid räägivad enda eest.

Auto on mu klassivenna sõbra vanaisa oma. Masin on olnud ühe omaniku käes. Kui sõitmist polnud, seisis auto kuivas garaa?is. Peale 2008 talve viidi auto garaa?ist välja, ju siis oli vaja ruumi muu kola jaoks. Tegemist on sõidukorras autoga. Minule näib piltide järgi vaadates, et kere on päris heas seisukorras. Läbivat roostet ei paista olevat - muidugi pole ma teda lähedalt näinud, näiteks pakiruumi põrand tuleks kindlalt üle vaadata.
Sisu on kahjuks üsnagi kirju, täis erinevaid kleepse. Juhiiste on oma aja ära elanud, ka erinevad istmekatted hakkavad silma. Kleepsud on võimalik eemaldada, kuid sel juhul jäävad armatuurlauale ning uksepolstritele koledad laigud, kuna kleepsualune pind on ainuke, mis pole pleekinud.
Nagu näete, on värv küllaltki tuhm. Vahatamine peaks aitama, imesid ta küll ei tee.
Mis auto eest küsitakse? Hetkel 4000 krooni.
Ühesõnaga, mis te autost arvate?
Ette tänades,
Uku
[Muudetud: 20-9-2009 UkuK]
[Muudetud: 20-9-2009 UkuK]