Auto ostmine docs.ee kaudu
-
mMel
- Ladaklubi Liige
- Autod: 3x fwd, 5x rwd
Kas kellelgil on kogemusi docs.ee kaudu ostmisega?
On kasvamas soov soetada haruldasemat sõidukit, mida Eestist ei leia. Endal ei ole soovi minna Saksamaale autot otsima.
Docs-ist saab valida erinevate riskide vahel, mis peaksid põhinema auto tausta uurimisel. Asjaajamine, transport jms juurde ka.
Eelkõige on küsimus just selles, kas ja kui tõhus reaalselt auto tausta ja seisukorra teadasaamine on ning palju seda võib usaldada?
Samas asi taandub ka rahale - kas makstava teenustasu eest saan ma kindel olla, et ma saan korraliku auto?
Kui kellegil on kogemusi või teadmisi andke nõu.
On kasvamas soov soetada haruldasemat sõidukit, mida Eestist ei leia. Endal ei ole soovi minna Saksamaale autot otsima.
Docs-ist saab valida erinevate riskide vahel, mis peaksid põhinema auto tausta uurimisel. Asjaajamine, transport jms juurde ka.
Eelkõige on küsimus just selles, kas ja kui tõhus reaalselt auto tausta ja seisukorra teadasaamine on ning palju seda võib usaldada?
Samas asi taandub ka rahale - kas makstava teenustasu eest saan ma kindel olla, et ma saan korraliku auto?
Kui kellegil on kogemusi või teadmisi andke nõu.
- VäikeMägilane
- Foorumi kasutaja
- Autod: 2107R, Niva, VFTS
- Kontakt:
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Just!
Ja kui passida odavaid lennupileteid, siis polegi see reis kokkuvõttes teab-mis kallis.
Näiteks praegu lõppeb just airbalticu sooduspakkumine, kus järgmised hinnad:
Riia -> Düsseldorf - alates EEK 637
Riia -> Hamburg, Hannover - alates EEK 864
Riia -> München - alates EEK 1087
http://www.airbaltic.com/public/lennupi ... _lati.html
Arvestades, et autoreisil kulub hoolega koonerdades ja masina amortisatsiooni arvestamata 2 krooni km-le, siis sellistest odavatest lennupiletitest n.ö. "ülejääva" raha saab paigutada kohaliku rendimasinaga liikumisse.
Ja kui passida odavaid lennupileteid, siis polegi see reis kokkuvõttes teab-mis kallis.
Näiteks praegu lõppeb just airbalticu sooduspakkumine, kus järgmised hinnad:
Riia -> Düsseldorf - alates EEK 637
Riia -> Hamburg, Hannover - alates EEK 864
Riia -> München - alates EEK 1087
http://www.airbaltic.com/public/lennupi ... _lati.html
Arvestades, et autoreisil kulub hoolega koonerdades ja masina amortisatsiooni arvestamata 2 krooni km-le, siis sellistest odavatest lennupiletitest n.ö. "ülejääva" raha saab paigutada kohaliku rendimasinaga liikumisse.