Teeme head ja loovutame verd. Läheks uuele ringile
-
mMikk
- Ladaklubi Liige
- Autod: VIS 23464-10
Hei hei, kallid klubilised ja foorumlased.
Mulle saabus järjekordne doonorikutse, aga kuna oma seltksonnast nii mõnedki on käinud seal juba nii tihti, et arstid kardavad juba verest tühjaks imeda, siis mõtlesin et pöördun teie poole.
Mis oleks kui läheks annaks klubiga ühtselt verd. Lepime mingi aja kokku, teavitame sellest verekeskust.
Ja vereandmist ei ole vaja karta. Omast kogemusest võin öelda, et see pole üldsegi hirmus, isegi neile, kes oma verd kardavad.
Nii et mis arvate?
Päikest, Mikk.
Täpsem info Verekeskuse kohta SIIT
Mulle saabus järjekordne doonorikutse, aga kuna oma seltksonnast nii mõnedki on käinud seal juba nii tihti, et arstid kardavad juba verest tühjaks imeda, siis mõtlesin et pöördun teie poole.
Mis oleks kui läheks annaks klubiga ühtselt verd. Lepime mingi aja kokku, teavitame sellest verekeskust.
Ja vereandmist ei ole vaja karta. Omast kogemusest võin öelda, et see pole üldsegi hirmus, isegi neile, kes oma verd kardavad.
Nii et mis arvate?
Päikest, Mikk.
Täpsem info Verekeskuse kohta SIIT
- logman
- Ladaklubi Liige
- Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
- Kontakt:
Kisub mõtted sinnapoole, et kus ja kuidas seda kollektiivselt kõige paremini teha.
Üks võimalus oleks järgmise plaanipärase ürituse raames, aga see saab toimuma minu ja Messi plaanide kohaselt Elva kandis. Üritus ise hõlmab natuke ka füüsilist koormust ja seega pole vist parim päev enda kurnamiseks.
Võib-olla oleks paslik teha detsembris koosistumine, mida plaanis veel ei eksisteeri ja kus siis ühes aasta kokkuvõtete tegemisega viia ka see vereloovutamise aktsioon läbi, või mis?
Üks võimalus oleks järgmise plaanipärase ürituse raames, aga see saab toimuma minu ja Messi plaanide kohaselt Elva kandis. Üritus ise hõlmab natuke ka füüsilist koormust ja seega pole vist parim päev enda kurnamiseks.
Võib-olla oleks paslik teha detsembris koosistumine, mida plaanis veel ei eksisteeri ja kus siis ühes aasta kokkuvõtete tegemisega viia ka see vereloovutamise aktsioon läbi, või mis?

-
mMikk
- Ladaklubi Liige
Mhmh... võimalusi on mitu. Kui ühtsed kollektiivi ei saa moodustadud, siis võib ju ka mitmes grupis teha... kes Tallinnas, kes Tartus. Muidugi võib jälgida verekeskuse väljasõite ja ühitada need meie üritustega... Samas ei ole see väga raske, et võimalus leida, kuidas seda ühiselt teha... rohkem tahakski teada palju üldse huvilisi on.... Kui huvilisi on saab ju verekeskusega läbi rääkida ja suurema massi korral on nad kindlasti nõus aegu ja võimalusi sobitama.
-
mMikk
- Ladaklubi Liige
Paistab et mingisugune kerge huvi on olema... aga 3 kuni 4 inimest on liiga vähe, et sellega verekeskusega mingeid eriplaane teha. sellise hulga puhul võime lihtsalt läbi hüpata. Reiner ja Aaclub minuga Tallinnas ja Logman peab siis endale seltsi vaatama ja võimaluse leidma.... Sooviks rohkem ikka mingit ühist suuremat loovutamist.
-
mMikk
- Ladaklubi Liige
Ja, on mullegi neid sõnumeid tulnud, kuid kahjuks mina enda oma loovutada ei saa, sest ei pruugi puhas olla. Tööiseärasuste tõttu puutun kokku igasuguste erinevate kemikaalidega ja sain ilmselt sellest kerge nahaallergia. Nii kaua kuni lööve käel näha mina sinna ei julge minna. Aga teised püsikäijad olge head liituke jah. Päikest, Mikk
-
aando
- Ladaklubi Liige
- Autod: 2101, 2102, 2108, Niva; Skif
Suvi tulekul ning doonoriverest hakkab traditsiooniliselt puudus kätte tulema. Kõik, kes saavad, võiksid ka käia enne kuuma suve verd vahetamas, kunagi ei tea, kuna endal häda käes. Verekeskuse koduleheküljelt saab vaadata, kuidas veregruppidega seis on, siis saab ennast motiveerida.
Ise andsin oma panuse eile, Tartus.
Ise andsin oma panuse eile, Tartus.
Jõud taga, peab minema.