Liikluses lähevad trahvid karmiks.

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
Kasutaja avatar
arvi100
Ladaklubi Auliige
Autod: Vaz 2101'73 - Lada 1300 SL'85

Postitus Postitas arvi100 »

Hoitke nüüd alt! Hoiatust enam ei eksisteeri...
http://www.postimees.ee/060608/esileht/ ... 335352.php

... ja sots.võistluse võitjad saavad preemiat.
http://tartu.postimees.ee/100608/tartu_ ... 335891.php

[Muudetud: 11-6-2008 arvi100]
Masin on kasin - Grigori Šaakašvili
m
mess
Ladaklubi Liige
Autod: '95 Audi A6
Kontakt:

Postitus Postitas mess »

Jah minugi panus riigieelarve täitmisse antud. Tõsi uus hinnakiri veel laupäeva öisesse Räpinasse ei olnud jõudnud. Kuna oli ka esmakordne rikkumine, siis +22 kiirust üle ning 900 EEK võrra meie riik jälle rikkam.

Aga tore oli vaadata küll, kuidas laupäeval kella 23.00 ajal istub politseipatrull Räpinast Värska poole väljuval maanteel asula lõppu tähistava märgi all põõsas ning mõõdab linnast väljuvate autode kiirust. Kes on seda teed sõitnud, teab, et majad lõppevad juba ammu enne asula silti. Ligi poole tunni jooksul, kui protokolli vormistati ei mõõdetud ühegi maanteelt linna poole sõitva auto kiirust (umbes 10 autot) Küll aga mõõdeti kõikide linnast väljuvate autode kiirust (umbes 5 autot)

Nii et elagu Eesti Vabariik, elagu Politseiamet, elagu Riigieelarve!
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
Kasutaja avatar
Insert
Foorumi kasutaja
Autod: 2105

Postitus Postitas Insert »

Ma ei taha teada oma trahvi... pean veel 01.07 ära virelema... siis kõik oma säästun sinna panema!
Oma 07 ehitusele tirisin ka pressu peale... ootab seni kui trahv makstud ja load käes!
karm aga õiglame.

:sein:flaming Omad vitsad on kõige magusamad

[Muudetud: 12-6-2008 Insert]
m
moosmoosik
Foorumi kasutaja
Autod: ei ainsatki ladat enam !

Postitus Postitas moosmoosik »

äkki meil siin üks spetsialist oskab täpsemalt asja kommenteerida sest ajakirjandus ei ole kunagi kuigi usaldusväärne olnud...
a
ando
Ladaklubi Liige
Autod: 2101, 2102, 2108, Niva; Skif

Postitus Postitas ando »

Räpina kant on paik, mida tasub vältida. Sealkandis on mehed kõige maiamad vist hetkel, tuttavgi jäi seal ülekiiruse tõttu vahele. Ka oli piirangumärgil kahtlane väärtus ja politseigi puu taga varjus, lõbus, mis? Karistus selgus hiljem. Elagu politseiriik.
Jõud taga, peab minema.
Kasutaja avatar
viaccess
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, Izh Jupiter 5, Vis 23464
Kontakt:

Postitus Postitas viaccess »

Vägev majandusime! Mülkast tuleb end juukseidpidi välja tõmmata, siis saavutame tubli majanduskasvu!
Vast hakkame lõpuks aru saama et see riik on põhjas :(
Jupid Venemaalt!
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

Ma ei näe probleemi. Tuleb lihtsalt liikluseeskirjadest kinnipidada ja pole neil midagi trahvida. Kuigi jah, politsei peamine ülesanne tegelikult ei ole ju inimesi igal võimalusel trahvida...
Lower your standards and you'll never be disappointed!
o
olaaf
Ladaklubi Auliige
Autod: 2105 s1300, 1119

Postitus Postitas olaaf »

täna hommikul vabakat mööda linnapoole sõites ei tahtnud igatahes keegi mööda sõita enam eriti - sai rahulikult 30 alas 40 -ga kulgeda :rolleyes

üleskutse klubilistele igatahes kindel - proovime mitte rikkuda!
Männiku laiali Garage
"90 percent of carb problems are ignition related.."
Kasutaja avatar
Kytt
Ladaklubi Juhatus
Autod: 4x2102, Jeep & Toyota

Postitus Postitas Kytt »

toon yhe näite:
muulile paigaldatud parkimise keelu märk. mina süüdimatult pargin auto keelualale, et lesta püüdmise varustust ei peaks pikalt käe otsas tassima. samas olen autost max 5 meetri kaugusel, seega probleemi tekkides saan auto eest ära ajada. tõenäosus, et mu auto kell kuus hommikul kedagi seal muulil segaks on imeväike. tunnike istutud sõidab kohale herr politseinik, kutsub mind oma autosse, uurib dokusid, kysib märgi tundmise kohta, vaatab ka püügiluba. saame jutupeale, miilits seletab märgi ülespaneku põhjust: suviti rikkurid sealt jettidega merele lähevad, aga auto ja haagise jätavad persetpidi vette niiet järgmine rikkur oma sõiduriista mugavalt vette lasta ei saa, sealt ka märgi vajadus. kui märk tuli, siis hakati iga seal parkiva auto peale politseisse helistama, niiet pea iga ümbruskonna autoomanik selle märgi rikkumise eest trahvi saanud. kysisin sellepeale, et kas minu peale ka kaevti, politseinik näitas eemal seisva auto poole, mille juht proovib ennast roolis võimalikult nähtamatuks teha.
politseinikuga jõudsime yhele meelele, et sellisel kellaajal ja ilmaga(+3C ja mõnus lainetus) ei lasta sealt vette ühtegi väikest veesõidukit, ning see vaid varem sealsamas trahvi saanud helistaja kius.
sel korral piirduti kirjaliku hoiatusega(ja sedagi vaid seetõttu, et helistaja meid ikka veel taamalt piidles), nyyd väänataks kindlasti maksimaalselt võimalik summa - viisaastaku plaan vaja ju yletada

[Muudetud: 12-6-2008 MUST KYTT]
Kasutaja avatar
motamees
Ladaklubi Auliige
Autod: MetsaNiva

Postitus Postitas motamees »

Ma ei saa aru, miks kiruda politseid ja riiki. Rikkujad oleme me ju ise.
Õige hõlma ei hakka keegi.
Olen minagi trahvi saanud oma elus - ilmselt rohkem kordi, kui siin mõni kiruja. Alati asja eest.
Kui ma lukksepana teen oma tööd hästi, siis kunde on väga rahul. Samas kõrval kirub politseid maapõhja, et teda trahvis. Paradoks on see (meile muidugi ei meeldi), et rikkujat kinni pidades teeb politsinik ka oma tööd hästi.
C
Kasutaja avatar
viaccess
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Jah, rikkuja peab karistatud olema.....aga... Politsei suhtumine sellesse on viimasel ajal jube olnud... Teen väiksed näided oma tuttavate seast mis trahvi saanud:
Õuealal 30km/h - 900 eek (juhiks vanem naisterahvas)
Ühel ristmikul Valgas STOP märk, kus väljavaade mõlemale poole suurepärane. Stop märgi eiramise eest - 1200 eek (inimene väidab et pidas kinni "peaaegu")
linna äärtes on palju tänavaid kus majad juba ammu lõppenud, aga 50 mõju piirkonnas, lemmik koht korravalvuritel. 64km/t eest sõber sai 1500
Päevatulede asemel kasutatud udutulede eest 600 eek.
Ise sain suulise hoiatuse 53km/h linnas sõitmise eest....(on alles põhjus norimiseks)
Ja viimasel ajal meie austatud korravalvureid tihedamini näha nendes kohtades kus KÕIK juhid enam vähem potentsiaalsed rikkujad... Pigem peaksid nad olema koolide juures ülekäigurajadel, öösel rullnokkadega võistlemas, parkimiskohtadel kus hummerid risti seisavad ja üldse kohtadel kus neid vaja on..... aga ... seal ei näkka ja trahvi teha ei saa....(öösel on parem uinuda, nagu viimati Valga lähedal)
Abistava käe ma pole ammu näinud, meie kalli Politsei poolt.....
Nii et elagu Eesti riik ja Eesti Politsei. Nende trahvidega jõuame jõukamate riikide esikohale.
Jupid Venemaalt!
t
Tormi
Foorumi kasutaja
Autod: 2101 74

Postitus Postitas Tormi »

minu kandi konstaabel ei tee tööd kohalikus vallas, vaid vahetatakse mõne teise linna korravalvur patrullima(tuttav ei tee tuttavale ikka trahvi)
nüüd tuli laheda valla politseinik tabas kiivrita sõitva penskari kes sai muidugi trahvi,aga eks nad landivad poisikesi kes sõidavad lubadetta ja võimsate masinatega
:P
l
Laada
Foorumi kasutaja
Autod: Nokia, Nolada.

Postitus Postitas Laada »

Algselt postitas: motamees
Ma ei saa aru, miks kiruda politseid ja riiki. Rikkujad oleme me ju ise.
Õige hõlma ei hakka keegi.
Olen minagi trahvi saanud oma elus - ilmselt rohkem kordi, kui siin mõni kiruja. Alati asja eest.
Kui ma lukksepana teen oma tööd hästi, siis kunde on väga rahul. Samas kõrval kirub politseid maapõhja, et teda trahvis. Paradoks on see (meile muidugi ei meeldi), et rikkujat kinni pidades teeb politsinik ka oma tööd hästi.
Kes korra või paar on põhjuseta norimise ohvriks langenud see enam sellist juttu ei räägi. (saarel muidugi olukord natuke teine ka) Omal just pooleli kohtuvaidlus lambist määratud trahvi eest ja kogu selle asjajamisega kursis olles olen igati seisukohal, et selline kampaaniakorras trahvide tegemine ei kõlba eesti miilitsa pädevust ja töökultuuri arvestades mitte koera hänna alla kah. Tehakse lihtsalt paljudele liiga ning paadunud igapäevaste rikkujatega ei juhtu ikka midagi.

Ka lukksepatöö juures kannatab masskampaaniatega seoses reeglina kvaliteet oluliselt.;) Ja kujutagem nüüd ette, et näiteks määratakse üleriiklikult, et kõik autotöökojad (ka Saaremaal) peavad "soovituslikult" hakkama õlivahetuse eest küsima mitte alla 1200 krooni.:spin
Kasutaja avatar
viaccess
Foorumi kasutaja
Kontakt:

Just, hiljuti sain ka trahvi, oma viga: jätsin turvavöö peale panemata (kuid olen alati nii arvanud et täiskasvanud inimene ise vastutab oma turvalisuse eest ja politsei siia ei tohiks sekkuda) trahviks määrati 300 eek, aga miilitsa onu ütles et ta saab sõimata ülemuste käest nii väikse summa pärast, nii et :mad:

[Muudetud: 12/6/2008 viaccess]
Jupid Venemaalt!
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Neid ajaleheartikleid lugedes jäi mulle küll selline mulje, et kui varem karistati selleks, et oma eksimusest aru saaksid, siis nüüd antakse kohe rängalt pasunasse, et sa rohkem ei tõuseks ja ei saaksi eksida.

Omalt poolt ühinen olaafi soovitusega.
Algselt postitas: olaaf
üleskutse klubilistele igatahes kindel - proovime mitte rikkuda!
...Kasvõi kiusu pärast. Näis mis järgmiseks välja mõeldakse :D.

Tegelikult see mõni km/h lubatust kiiremini sõita annab meie väikse maa mõõtmeid arvestades imetillukese ajavõidu, mis pole midagi väärt võrreldes kroonidega, millest ilma jääda võib ;). Sama kehtib viitsimatusest ja mugavusest tingitud valesti parkimise või trakside kasutamata jätmise kohta.
Ise arvan samuti, et ei ole teiste asi, kas mu ajud on mööda esiklaasi laiali määritud või mitte, a no kord on kord.
h
hautz
Autod: 2x lada2101

Postitus Postitas hautz »

:kuri tuttav asi krt.
Hoiatust enam pole:sein
Kolmandat korda ei taha enam vahele jääda.
Seekord oli voshodiga.
.._____
./_____\ -KOPIKAS :)
(OIIIIIIO)
.U........U
Kasutaja avatar
robi
Ladaklubi Liige
Autod: 2107 1992
Kontakt:

Postitus Postitas robi »

Eile õhtul chillisime raffaga Tammsaare teel, Peale Mustamäe tee risti löödi seljataga jõulupuu põlema.

Ei saanud ka hoiatust, öeldi kohe, et miks nii vana autoga sõidate ja ......head teed.
:D
Kasutaja avatar
reiner
Ladaklubi Liige
Autod: 4 x Lada

Postitus Postitas reiner »

See trakside mittekasutamine on kahe otsaga asi. Okei, sõidad üksi, siis võiks olla tõesti oma vastutus. Aga kui rohkem kui üks inimene autos, siis peaks ikka kõigil vöö kinni olema. Kui näiteks suurel kiirusel paned üle katuse, autos 5 inimest, 1 jätab vöö kinnitamata, siis tema lendab seal autos ringi nagu liivakott tekitades sellega kaasreisijatele päris palju ja raskeid vigastusi...

Ise sain ka mõni aeg tagasi oma esimese trahvi kätte. Olin praktiliselt juba trollil kõrval kui trollijuht suuna sisse pani ja koheselt mulle "peale keeras". Ei jäänud mul muud üle, kui suund sisse panna ja ise ka rida vahetada (üle pideva joone). Esimese peeglisse vaatamisega ei märganud vasakus reas kedagi ning kui teist korda vaatasin peeglisse näigin, et minuga samas reas oli politseiauto. No ja siis sai disko saatel auto kinni peatatud ning sain 420.- Trahv polnud suur midagi, aga iga normaalne juht oleks sellises olukorras nii käitunud.. Oleks ma siis liiklusohtliku olukorra tekitanud vms, aga ei.. Üritasin neile ka selgeks teha, et troll keeras peale jne, aga neid ei huvitanud see absoluutselt. Oleks pidurid plokki pannud, siis oleks politsei mulle vb tagant sisse sõitnud :D Aga noh, mis siin ikka halada, mis tehtud see tehtud..
Lower your standards and you'll never be disappointed!
g
grimes
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
Kontakt:

Postitus Postitas grimes »

Sõber sai trahvi jalgrattaga sõites, kui tal puudus signaalkell. Vaadati kõiki muid vidinaid kh rattal. Kontrolliti pidureid jne.
3-m nais politseiniku oli ja trahvisid kõiki 10a. kah, kellel puudus jalgrattaga sõitmis luba.
Sõber ise 18a. aga näed, sõida veel rattaga. Trahviks oli siis 180.-
Järgmine päev mindi poodi ostma signaal kella rattale. Siis poest küsiti, et milleks seda vaja on. Siis ütles, et sai trahvi. Ka müüa sai kõhutäie naerda.
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Algselt postitas: reiner
Olin praktiliselt juba trollil kõrval kui trollijuht suuna sisse pani ja koheselt mulle "peale keeras". Ei jäänud mul muud üle, kui suund sisse panna ja ise ka rida vahetada (üle pideva joone).
Just u. tunnikese eest olin läbi linna koduteel, kui Side peatuses linnaliinibuss mulle samasuguse käki keeras.
Rsk., võiks ikka nats enne liikumahakkamist oma suunakat kah näidata, mitte teha seda alles siis, kui juba sidurit päästab ja rooli vasakule välja keerab :kuri.
Suunamärguannet nägin alles küljetulelt...
Ma võtsin igatahes hoo nullini, sest vastassuunda polnud tahtmist ronida, kuigi oleksin jõudnud rahulikult veel oma ritta tagasigi. Ei olnud peale rasket tööpäeva viitsimist õigust hakata taga ajama.
Võidad minuti, kaotad.... (või kuidas see oligi?).
Vasta