Ladaklubi särk.

Ladaklubi särk.

Jutud vabal teemal / huvitavad pildid ja viruaaltuuning
Vasta
Kasutaja avatar
Insert
Foorumi kasutaja
Autod: 2105

Ladaklubi särk.

Postitus Postitas Insert »

Huvitav mida Lasaklubi peremehed sellest arvavad kui sellieid särke rahvale pakkuda. Kui keegi vastu pole siis mida rahvas arvab?;)

[Muudetud: 29-5-2008 Insert]

[Muudetud: 29-5-2008 logman]

[Muudetud: 16-6-2008 Insert]Pilt
e
Ekke-Taavi
Foorumi kasutaja
Autod: Saab 96L; Zaz 965; Seat Leon

Postitus Postitas Ekke-Taavi »

musta velgega ei ole midagi??
tahaks rämedalt musta valgega,aga muidu lahedad mulle meeldib see teine disain!
prõnn prõnn prõnn...
j
jukii
Foorumi kasutaja
Autod: 2101, 2107

Postitus Postitas jukii »

hea idee. kui tegemiseks läheb, siis võtaks ka paar tk. meeldivad kõik variandid.
korralda asi lõpuni ka siis ikka :cool:
Kasutaja avatar
Insert
Foorumi kasutaja

Ei oska öelda millal, aga ehk järgmine nädal saan teada milliseid särke on võimalik saada. Kui kellegil on mõni hea koht kust saab odavalt korralike toorikuid (t-särke) siis võib siis kirja panna. Muidugi kui huvilisi tuleb siis võiks selle korraga ära teha. aga enne elame nii kaugele.
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Autod: 1,3 "vasmjorka", 1,2 "kopeika", 1,4d vollwaagen
Kontakt:

Postitus Postitas logman »

Unustage ära!
Ladaklubi liikmetel on juba omad nimelised särgid olemas.

-Tahad ka?
-Tule liikmeks.
-Kuidas saab?
-Vaat sellest pead juba ise foorumit ja kodulehte lugedes aru saama ;).
j
jukii
Foorumi kasutaja

no arvan, et ma ei hakka 400 aastas maksma niisama, kui tahad saada õiguset osta särki, ja sinna juurde läheb veel särgi hind. peale selle et siin puudub mõningal teatud sissetulek, et seda maksta.mõnii nii kui nii üritustest osa ei võta, nii ka mina ei ole võtnud.aga kui auto valmis, eks proovin ka ilmuda ;)
ma arvan, see aint minu arvamus et särke võiks ikka igaüks saada,kel huvi. aga see puhtalt minu arvamus. ärge näkku lööge.:D

[Muudetud: 29-5-2008 jukii]
c
carl93
Foorumi kasutaja
Autod: vaz 2103

Postitus Postitas carl93 »

ma oleks ka soov särki saada:)
carl-steven berg
e
Ekke-Taavi
Foorumi kasutaja
Autod: Saab 96L; Zaz 965; Seat Leon

Postitus Postitas Ekke-Taavi »

muidu ma ka.:cool:
prõnn prõnn prõnn...
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Kontakt:

Näkku ei löö, aga Ladaklubi sümboolika kandmisel on omad reeglid.

Üks reegel on see, et särgi, vesti ja autole "Eesti Ladaklubi" kleepsu tellimise õigus on ainult Eesti Ladaklubi liikmel.
Tellimusi täidab Eesti Ladaklubi poolt selleks volitatud isik.

Isiklikult ei näe mingit mõtet hakata dubleerima või uuendama LK sümboolikaga esemeid.
Särgid-vestid on siiani hästi vastu pidanud ja väga kvaliteetsest materjalist ning korralikult teostatud.
Põhiline - nad veel meeldivad meile :).

Foorumi kasutajatel ja teistel klubi sõpradel on võimalik hankida autole www.ladaklubi.ee kleepekas, kaelapael või helkur.
Nende esemete kohta on foorumis vastavad teemad olemas.
http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=12735
http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=12777
http://www.ladaklubi.ee/foorum/viewthread.php?tid=11458
Algselt postitas: jukii
no arvan, et ma ei hakka 400 aastas maksma niisama, kui tahad saada õiguset osta särki, ja sinna juurde läheb veel särgi hind.
No vot selles küsimus ongi, et niisama maksjaid, kes teevad sisseastumismaksu ja jäävad seejärel käed taskus ootereezhiimile, pole klubi peresse oodatud.
Kui puuduvad motivatsioon, soov suhelda, julgust ja aega ennast näidata, tahtmine käia üritustel, soov ise ka midagi korraldada, siis tõepoolest pole Ladaklubisse asja, veelvähem õigust kanda Ladaklubi sümboolikaga särki.
Klubi on klubi - saage sellest juba ükskord aru, eks.

Muide, jukii, saatsin sulle TeemeÄra 2008 koristuspäevast osavõtmiseks kutse, küsimata osavõtu eest sentigi - sa pole siiamani vastanud....
j
jukii
Foorumi kasutaja

ei ole vastanud jah, kuna olin ausalt laisk ning ei olnud millegagigi liigelda. kuna endal pool aastat et saada 18ning saada täisload, sellepärast pole ka käinud üritustel. muidu on käi kellegile pinda, et läheme jne. aga kui siks valmis ja load olemas siis arvan et hakkan aktiivsemini üritustest osa võtma. ning hakata ka siis ladaklubi liikmeks ja siis tellida manti :cool:
m
Mikk
Ladaklubi Liige
Autod: VIS 23464-10

Postitus Postitas Mikk »

Täiesti nõus Logmaniga, et pole klubis, ei tohiks olla ka särgil silti Ladaklubi või noh see kõige hullem ei olegi, kuid samas inimesed ei teeks vahet, kas Ladaklubi või Eesti Ladaklubi, samas ei saa keelata aga tegemast särke, kus lihtsalt sõnad Lada fänn või midagi muud.... Põhimõtteliselt kehtiks sama reegel, mis ka Eesti laiguga, et seda igaüks kanda ei võiks, kuigi seda reeglit jämedalt rikutakse...
Kasutaja avatar
ToM
Foorumi kasutaja
Autod: 2107, 2101

Postitus Postitas ToM »

Algselt postitas: mikk 17
Täiesti nõus Logmaniga, et pole klubis, ei tohiks olla ka särgil silti Ladaklubi või noh see kõige hullem ei olegi, kuid samas inimesed ei teeks vahet, kas Ladaklubi või Eesti Ladaklubi, samas ei saa keelata aga tegemast särke, kus lihtsalt sõnad Lada fänn või midagi muud.... Põhimõtteliselt kehtiks sama reegel, mis ka Eesti laiguga, et seda igaüks kanda ei võiks, kuigi seda reeglit jämedalt rikutakse...
Aga kas nii ei võiks teha nagu kleepsudega, et neil kes pole liikmed on kiri www.ladaklubi.ee :puzzled
m'kay
g
grimes
Foorumi kasutaja
Autod: Lada 2105 83a. Ford scorpio 4x4 2.8
Kontakt:

Postitus Postitas grimes »

Ise oleks kh huviline särgi vastu :)

Endal võimalus printeril see särgi pealne pilt teha jne ...
Et kas ei või ladaklubi logo vms kasutada ? Võin lihtsalt lada orig märgi ja ladaklubi kirjutada ?

Peaks proovima mingi aeg seda pildivärki... ühe korra proovitud ainult.
Kasutaja avatar
logman
Ladaklubi Liige
Kontakt:

Algselt postitas: ToM
Aga kas nii ei võiks teha nagu kleepsudega, et neil kes pole liikmed on kiri www.ladaklubi.ee :puzzled
Väärt ettepanek, ToM! :cool:
See foorumi külastajatele mõeldud nänni tegemine on tips pikem protsess ja suurem mõtte- ning vaidlustöö, kui väljast (foorumist) paistab.
Eks kui enamus klubi liikmeid taas korralikult laua taha istub, võtame asja arutlusele.
Materjal ja kirjad - asi mis määrab hinna. Üks mees seda ei otsusta, kolmeliikmeline juhatus ilma klubiga nõu pidamata samuti mitte.
Pakun, et enne Summercampi seda ei juhtu, kuid mine sa tea...
Kasutaja avatar
Insert
Foorumi kasutaja

Mis mul siis öelda, kui ei lubata siis EI.
Aga särk lihtsalt lada logo ja kirjada LADA, on ju lubatud, või mis???;)
m
mess
Ladaklubi Liige
Autod: '95 Audi A6
Kontakt:

Postitus Postitas mess »

On muidugi lubatud! Nii nagu võid käia Harley Davidsoni või Honda särgiga ringi. Probleeme tekib siis, kui paned selga mõne konkreetse Honda või Harley Davidsoni klubi särgi ilma sinna tegelikult kuulumata. Loogiline eks!

Logman selgitas minu meelest kõik juba päris kenasti lahti. Igal ühingul, igal riigil, igal organisatsioonil on oma sümboolika ning neil kõigil on ka selle kasutamist õigus reguleerida.

Sümboolika on teatavasti üks oma näo ja maine kujundamise vahenditest. Seetõttu ei soosi me kindlasti sellist lahendust, mis võiks olla eksitav ning seostada kandjat Eesti Ladaklubiga, kui selline seos tegelikult puudub.
Eriti veel kui selle kandja juhtub vahele jääma mingi jamaga, mis võiks rikkuda klubi mainet. Sellisel juhul on särk ilmselt vähim asi, millest kandja ilma jääb!
Kas kerenumbri ümber saab auto ehitada?
Vasta